Autor Zpráva
Petr1234
Profil *
Čau,

mam několik tlačítek a jeden movie clip, ktery se mi zobrazuje pouze pokud najedu nad nejake tlacitko. V tomto movie clipu je dynamické textové pole. Na paletce "Properties" ve flasi si muzu do pole "Var" napsat nazev promenne, ktery se bude v tomto textovem policku vypisovat.

Zajimalo by me, zda mohu nejak docilit toho, za kdyz najedu nad nejake tlacitko, tak budu moci nejak predat tomu movie clipu nazev promenne, kterou ma vypsat.


Diky moc Petr
Zeraul
Profil *
Jestli do movie clipu jde vkládat text, tak to nevím, alé já používám na svých stránkách něco podobného pro změnu nadpisů, které mám ve flashi....
Napis jsem si napsal přesně tak, jak ho potřebuji (tím pádem několik nadpisů) které jsem si uložil do knihovny. NO a potom je scriptem tahám z knihovny a umistuji pomocí souřadnic přesně kam potřebuji.
FlashManiac
Profil
Zajimalo by me, zda mohu nejak docilit toho, za kdyz najedu nad nejake tlacitko, tak budu moci nejak predat tomu movie clipu nazev promenne, kterou ma vypsat.
no pokud tak vytvoříš dynamické textové pole tak beze všeho..jinak samotny MC vypisovat hodnotu promenné neumí, ostatne ani nevim jak by to fungovalo
ASman
Profil *
staci,kdyz pro kazde tlacitko napises funkci, ktera po prejeti mysi preda hodnotu do textoveho pole klipu..

např:

tlacitko1_btn.onRollOver = function(){
tvujMovieClip_mc.nazevTextovehoPole_txt.text = nazevPromenne;
}

to napises pro kazde tlacitko... funkce predava hodnotu promenne, kterou chces do textoveho pole movieClipu... musis samozrejme prepsat nazvy klipu, tlacitek a textoveho pole svymi nazvy,pripadne doplnit cesty k movie clipu...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.