Autor Zpráva
Steve_RH
Profil *
Četl jsem, že prý novější verze flashe nemůžou ukládat data na pevný disk. Nevíte jestli je to pravda? Pokud ano, tak je to zlý, hra na které pracuji by se nedala ukládat bez přístupu na internet...
WanTo
Pokud ano, tak je to zlý
Podle mě je to úplně v pořádku. Představ si, že ti nějaká webová stránka začně zapisovat na disk. Líbilo by se ti to? Těžko.

Řešení by mohlo být podobné jako v případě Java apletů - tam se musí aplet nějak podepsat a certifikovat (z hlavy si napamatuji jak, v Javě sice programuji, ale tohle jsem v životě nepotřeboval).
Steve_RH
Profil *
Ale já to myslel tak, aby měl hráč (který to hraje z pevného disku) možnost si hru uložit. To by bylo provedeno tím způsobem, že by se mu nějaké proměnné zapsaly do textového souboru. Po dalším spuštěním hry by měl možnost hru opět loadnout a proměnné by se opět načetly. Flash teda sám o sobě nemá možnost zapisovat na disk?
Steve
flash ma moznost psat na disk.... uklada soubory typu SharedObject.... je to neco jako javovska cookie
Steve_RH
A jak se to dělá?
Steve
se podivej do Helpu :) jestli umis anglicky, tak by to nemel bejt takovej problem, ne??
FlashManiac
Steve_RH
i tady se to omilalo staci se podivat na predchozi clanky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0