Autor Zpráva
Steve_RH
Profil
Můžu se z flashe odkázat na nějaký soubor z pevného disku? Ze zoufalosti jsem zkoušel getURL("C:/novaslozka/soubor.exe", "_self", "GET"); ale otevřel se webový prohlížeč a ptal se mě, jestli ten soubor chci uložit. Chci dosáhnout stejného výsledku, jako kdybych to spustil přes průzkumníka windows, akorát to chci spustit tlačítkem z flashe, jestli mi rozumíte. Please help me...
flz
Profil
fscommand ("c:/cesta_k_suboru/subor.exe", exec);

funguje len v projektore (.exe)
Steve_RH
Profil
Tak sem to zkoušel a nejde mi to :-o (mám Flash8). Cestu k souboru jsem po sobě několikrát zkontroloval, v pořádku, jako projektor to taky mám, kde může být chyba??
flz
Profil
z helpu

The exec command can contain only the characters A-Z, a-z, 0-9, period (.), and underscore (_). The exec command runs in the subdirectory fscommand only. In other words, if you use the exec command to call an application, the application must reside in a subdirectory named fscommand. The exec command works only from within a Flash projector file.

to znamena ze pomocou fscommand-u mozes spustat len aplikacie ktore su v priecinku s menom fscommand

update:
nech robim co robim, ani mne to nefunguje :D
a to som skusal dat do adresy obe varianty lomitok ( / \ )
Steve_RH
Profil
Tak to je neveselé...
Neví někdo o ňákym způsobu, který funguje??
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.