Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 7. 2006, 11:59:08
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jak lze poslat hodnota promene ve scene1 do scene2....pokdu by to šlo, aniž by se ty promene musely zapisovat do souboru a nasledne je z tama tahat, bylo by to vice nez vyborne... ja zkousel zpusob jak yma Hanz ne jeho Blogu : var odesilani:LocalConnection = new LocalConnection(); odesilani.send("nazev", "podnazev", hodnota); var prijimani:LocalConnection = new LocalConnection(); prijimani.connect("nezev"); prijimani.podnazev = function(hodnota) { prijata_hodnota = hodnota; }; ale jaksi mi to nefungovalo...... asi to bude tim ze to je na komunikaci dvou swf a ne scen.... p.s:ja myslel ze kdyz vytvorim promenou ze je na celej projekt, ale zkratka se mi nedari timto zpusobem ji prenest do druhe sceny v prni scene mam:
a ve druhe scene mam
jde mi oto aby to co zadal uživatel v poli v scene 1 se zobrazilo v jiném dynamickém poli v scene 2.Díky moc za všechny rady |
||
Boy Profil |
#2 · Zasláno: 30. 7. 2006, 13:09:18
mě to funguje normálně.... Vymaž to _root. a půjde ti to taky.
|
||
jimmy Profil |
#3 · Zasláno: 30. 7. 2006, 13:12:30
Cau
pokud se jedná o web promenne posilam pomoci metody GET <a href=index.php?promenna=hodnota>odeslat promenou na jinou stranku</a> <? $promenna = $_GET[promenna]; do javascriptu to pak dostanes takto var promenna = <? echo $promenna; ?> nevim jestli je to nejlepsi zpusob, ale je resenim jimmy |
||
Boy Profil |
#4 · Zasláno: 30. 7. 2006, 13:12:55
Hmm ale evidentně používáš tlačítko z komponentu, takže tam je to adresování jiné... stačí, když to snad změníš na toto:
on(click){ |
||
Boy Profil |
#5 · Zasláno: 30. 7. 2006, 13:14:36
jimmy
Nejsi trošku někde vedle? Tady se bavíme o ActionScriptu ve Flashi a ne o JavaScriptu. |
||
Boy Profil |
#6 · Zasláno: 30. 7. 2006, 13:17:01
a pokud nezafunguje nic, tak jednoduše dej před "prenost" _global. takže to bude vypadat: _global.prenos. To _global. musíš potom před tou promennou psát vždycky. Tím se tvá proměná stane globální a nemusí tě trápit adresování pomocí _root nebo _parent.
|
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 30. 7. 2006, 19:31:27
sakra nejak mi to neslape...stim _global jse to zkousel uz kdysi ale nejede mi to:-( a pak jsem zkousel to reseni vis a mam to tak...na tom buttonu to mam takto :
a v dalsi scene mam proste jenom...
prosím dělám někde chybu, jinak děkuji za odpovědi |
||
Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 7. 2006, 19:33:32
ps:to _root. tam ted nejak nehraj eroli...i kdyz je oddelam tak to pise v tom dynamickem poli undefined
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 31. 7. 2006, 11:34:25
prosík poraďte někdo, já to celkem potřebuju...díky moc
|
||
FlashManiac Profil |
#10 · Zasláno: 2. 8. 2006, 08:23:09
No tak pouzij ty globalni promenne s nima to dupe bez problemu
|
||
Anonymní Profil * |
#11 · Zasláno: 2. 8. 2006, 15:20:44
no prave ze me to nejak neslape....pritom si myslim ze to delam dobre...teda urcite to delam dobre a nejde mi to
mam tam neco spatne?diky.... jo a to prvni tu promenou mam to na butonu...tak tam mam on(click) { //to co jsem psal } |
||
Boy Profil |
#12 · Zasláno: 2. 8. 2006, 15:44:02
Víš co? Dej sem ke stažení ten .fla soubor, ve kterém to máš a já se ti na to kouknu.. a bude to.
|
||
Anonymní Profil * |
#13 · Zasláno: 2. 8. 2006, 16:05:46
Vždycky když se najde někdo kdo by věděl jak na to tak ja najdu chybu.Moc díky všem co se angažovali v řešení.A díky Boy za ochotu, ael vyřešil jsem to.Pomocí _global...chyba byla v umisteni toho scriptu, mel jsem to az za podminkou, coz byla chyba a po premisteni pred ni vse bezi jak ma...thx all
|
||
Boy Profil |
#14 · Zasláno: 2. 8. 2006, 16:07:23
Ale nakonec jsem ti stejně poradil... s tím _global. :-)
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0