Autor Zpráva
Avis
Profil *
Zdravim, uz jsem zoufalej.... mam ve flashi nejakych 8 Combo boxu a submit tlacitko.. potrebuju, aby me to odesilalo promenny z tech combo boxu, je mi jedno jestli metodou GET nebo POST... jak to mam udelat? udelal jsem ty boxy, pojmenoval je, udelal tlacitko, nacpal do nej

on (Press){
getURL("www.nejaka_stranka.cz/neco.htm", "_blank", "GET");
}

a ono mi to posila nejaky takovyhle sracky:

&tfList=%5Bobject+Object%5D&invalidateFlag=false&%5F%5FlabelPlacement= right&%5F%5Ftoggle=false&enabled=true&%5FminHeight=0&%5FminWidth=0&%5F %5Fwidth=128&%5F%5Fheight=22&stylecache=%5Bobject+Object%5D&useHandCur sor=false&rolloverIcon=falseUpIcon&childrenCreated=true&initializing=f alse&upSkin=%5Flevel0%2Econtent%5Fholder%2Econtent%5Falone%2Einstance8 58%2Einstance859%2Efus&skinName=%5Flevel0%2Econtent%5Fholder%2Econtent %5Falone%2Einstance858%2Einstance859%2Efrs&methodTable=&phase=rollover &rolloverSkin=%5Flevel0%2Econtent%5Fholder%2Econtent%5Falone%2Einstanc e858%2Einstance859%2Efrs

a ja potrebuju proste jen odeslat 8 promennych z tech combo boxu... stylem &promenna1=7&promenna2=5 atd...

diky moc za odpoved
zbystr
Profil *
Ahoj, musis to udelat nasledovne:
var Values:LoadVars = new LoadVars();
var ValuesBack:LoadVars = new LoadVars();
ValuesBack.onLoad = function(success:Boolean) {
if (success) {
trace('ok');
} else {
trace('chyba');
}
};

Values.promena1 = "data1"; // priradis promenou z comboboxu .... nevim to z hlavy
Values.promena2 = "data2";
Values.promena3 = "data3";
....

Values.sendAndLoad(url,ValuesBack,"POST");

Nevim zda je to uplne bez chyb, pisu to z hlavy a ve Flashi jsem tedka chvilu nedelal.
ZbySTr
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0