Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
saligator Profil |
#1 · Zasláno: 23. 8. 2006, 23:01:32
AHojte.Mám stránku rozdelenu pomocou frejmov na tri casti.Stredna čast má fungovať na zobrazovanie po kliknutí na nejaký odkaz ktory je v druhom lavom frejme.Mam v tom lavom frejme spravené menu vo flashi,ale nedokážem spravit,aby ked kliknem na nejaky button/odkaz,aby sa mi tá stránka čo sa má zobraziť,aby sa mi zobrazila v strednom frejme.Proste neexistuje niečo také ako pri klasickom html a href... target=... práve nieco ako ten target?ktorý by nasmeroval na stredný frejm?
|
||
FlashManiac Profil |
#2 · Zasláno: 23. 8. 2006, 23:16:38
no zkus treba:
na hlavni casovou osu var adresa:String; jsi-li na 1.frame tak dat do tech akci tlacitka: adresa="http://www.neco.cz"; _root.nexftFrame(); a na tom druhem frame do hlavni casove osy napsat getURL(adresa,"_blank"); popr. muzes zmenit ten parametr "_blank" zde jsou monosti: _self specifies the current frame in the current window. _blank specifies a new window. _parent specifies the parent of the current frame. _top specifies the top-level frame in the current window. |
||
Steve Profil |
#3 · Zasláno: 24. 8. 2006, 07:37:12
příkaz getURL funguje stejně jako tag <a> a </a> takže když do target dáš název toho framu, tak by ti to mělo chodit
|
||
saligator Profil |
#4 · Zasláno: 24. 8. 2006, 22:28:22
dikes chalani.skusal som zmenit ten parameter blank a ani jedno nefungovalo.A target v geturl?tam je aj target?
ked dam publish aby mi hodilo zdrojak toho flash objektu,tak tam je v podstae a href.. bez targe.Tak ten target tam dopisem ale aj tak nic.A vy to ako robite?ked si spravite menu a prosto chcete jednotlivymi odkazmi v menu otvarat stranky? |
||
FlashManiac Profil |
#5 · Zasláno: 24. 8. 2006, 23:06:41
No ja to delam prave pres ten getURL jinak to ani nejde..no vlastne jde...pokud mas textove pole a aktvovany HTML text tak tam muzes normalne napsat <a href="">zde</a> a taky to jde...
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0