Autor Zpráva
M.F.
Profil *
Daju sa vlozit smajlici do guestbooku2? Ak ano, tak prosim ako? Uz som presiel asi tisic for, ale nikde nieje konkretna odpoved...je to take tazke vkladat do diskunych for smajlov?
M.F.
Profil *
....no tak to vyzera, ze to skutocne nikto nevie..... :-(
WanTo
Profil
Zkus se podívat do zdrojových kódů :-) Alespoň tohle bych já dělal na tvém místě.
M.F.
Profil *
Myslis ze som sa nepozeral? Problem je v tom, ze ked vlozim smajlov do flashu, tak neviem akym sposobom ich mam vyvolat v tom php. Neviem ci ich mam vlozit do actionscriptu, alebo do php.....
Steve
Profil
vkládej je normálně přes PHP do HTML, které budeš načítat do flashe.... flash totiž od verze MX2004 (7) dokáže zobrazit i tag <img ... />, takže se ti tam budou normálně zobrazovat smajlíci, jako kdybys používal html
M.F.
Profil *
No dobre, ale ked vystup zapisuje flash do "text.txt", tak ako bude flash vediet ako a hlavne kam ten smajl umiestnit do textu?
Steve
Profil
no musíš nahradit zástupný symbol pro smajlíka odkazem na obrázek např. máš smajlíka :) flash najde tenhle řetězec a místo něj tam dá <img src="smile01.jpg" />
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0