Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 8. 2006, 11:31:38
ahoj,
existuje skript k tlačítku ve flashi na přídání do oblíbenejch a na zvolení home page ? díly petr |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Zephy Profil |
#2 · Zasláno: 1. 9. 2006, 00:52:15
mno, po dlouhe dobe jsem tu zase zavital a vidim nejake nezodpovezene dotazy, tak mi to nedalo abych se na to nepodival :-)))
Vec se ma asi takto: Pridani do oblibenych i domaci stranky se dela JAVA skriptem. To znamena do HTML stranky kde se zobrazuje tvuj SWF soubor se do sekce BODY nebo HEAD vlozi kod:
top.location.href = je link aktualne nactene stranky, staci to tam nechat, nebo natvrdo napsat stranku k ulozeni Ve flashi bude na tlacitku pro ulozeni do oblibenych tento kod:
a obdobne bude i kod na tlacitku pro ulozeni domaci stranky:
|
||
adamico Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2006, 22:46:20
no ešte mi tak povedz Zephy, že prečo sa mi nič nezobrazuje, ked to tám dám
|
||
Zephy Profil |
#4 · Zasláno: 1. 9. 2006, 23:28:27 · Upravil/a: Zephy
Napadaji me dve moznosti:
- musis to poustet pres tu HTML stranku ve ktere je naembedovany flash a ne z hole SWF. - nebo tvuj internetovej prohlizec neumi javu. me to v opere taky nejelo a v exploreru v pohode. pokud by byl zajem muzu tu vystavit ty moje zkusebni zdrojacky. |
||
adamico Profil |
#5 · Zasláno: 1. 9. 2006, 23:39:47
no ja som už našiel niečo iného, a to frčí, ale dik, to tvoje proste nešlo
|
||
Zephy Profil |
#6 · Zasláno: 2. 9. 2006, 00:09:54
To me mrzi ze jsi to moje nerozchodil :-/
...Me to pres Internet Explorer fakci v pohode. Jaky jiny zpusob si nasel? |
||
adamico Profil |
#7 · Zasláno: 2. 9. 2006, 07:08:20
no, aj mňa to mrzí lebo iný spôsob som našiel len na add to favorites, ne na homapage. No našiel som tento kódik na www.javascript.cz.
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> /* Do Not Remove the Following Line This script is provided by Parallel Exchange For more scripts visit http://www.parallelex.com */ var url = "http://webdeveloper.earthweb.com/webjs/"; var title = "JavaScripts.com"; function makelink() { if(document.all) window.external.AddFavorite(url,title) } </script> |
||
Zephy Profil |
#8 · Zasláno: 2. 9. 2006, 22:47:58 · Upravil/a: Zephy
omg, vzdyt to je to samy jako to moje!
akorat oni maji URL adresu vytahnutou v do promenne "url" a ja jsem tam posilal aktualne nactenou stranku prohlizece "top.location.href". Zkus v tom mym zmenit "top.location.href" na url adresu jakou potrebujes a musi to fungovat! Jenom tak na okraj. Mas ve flashi dve tlacitka a na nich volani tech funkci "UlozitDoOblibenych" a "NastavitJakoDomaciStranku"???? Zde je muj fungujici priklad: Priklad Spoustejte to souborem "okno.html"!!!!!!! a v internetovem prohlizeci ktery podporuje JAVU, napr. Internet Explorer!!! |
||
adamico Profil |
#9 · Zasláno: 3. 9. 2006, 08:10:39
mam tam dve tlačitka, objavia sa ale nič na ních neni napísané, a nedá sa na ne ani kliknuť
|
||
Zephy Profil |
#10 · Zasláno: 3. 9. 2006, 09:02:30 · Upravil/a: Zephy
Prosim vas vyzkousejte ten priklad jeste nekdo jestli to zlobi vsem.
Ten levy nepopsany obdelnik je pro pridani do oblibenych a pravy pro pridani do homepage. Navenek nic nevypisuji, jen kdyz se na ne klikne tak vyskoci prislusne okno pro danou akci. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0