Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
czudlik Profil |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2006, 14:12:33
Zdravím a prosím o pomoc
V movie clipu mám tlačítko a na něm akci on... v této akci se potřebuji odkazovat na vlastnosti jiného movie clipu, ale nejde mi to. Zkoušel jsem absolutní i relativní odkaz ale vždy to hlásí syntax error.(movie clipy nejsou přímo na hlavní časové ose, ale vnořené ještě do jiných clipů). díky |
||
Ladza Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2006, 14:22:38
kdyz chces odkazovat...taj normalne zadas cestu
_root.jinejmc.dalsimc.dalsi.mc podle toho kde je na ukor od hlavni osy.... vzdycky _root. se vratis na zacatek...a ted jedes k tomu mc |
||
czudlik Profil |
#3 · Zasláno: 29. 8. 2006, 14:22:46
Jo ještě dodatek, neodkazuji se na vlastnost movie clipu, ale jeho funkci.
|
||
czudlik Profil |
#4 · Zasláno: 29. 8. 2006, 14:29:21
Přesněji:
_root.kvadranty.1kvadrant.tlačítko je adresa tlačítka na kterém mam akci on... a v této akci potřebuji volat funkci _root.kvadranty.2kvadrant.calendar.tween() a to mi nejde. zkoušel jsem to absolutně i relativně a pořád syntax error. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Paja Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 9. 2006, 00:20:57
tak 1- nevim, jestli ti vubec action script vezme promennou s diakritikou... spis bych myslel, ze ne, a i kdyby, tak to nedoporucuju
2- nazev promenne, instance... atd... nesmi zacinat cislici. pokud na tom trvas, tak musis pouzit ve spojeni s funkci eval(), ta to zvladne i kdyz vlastni kod to nebere. Druha moznost je pouzit funkci set(), pokud do toho neco potrebujes ulozit. poznamka: timto zpusobem jsou ve Flashi resena pole Array().... napriklad: pole= new Array(); pole[0]="text" // to same udela set("pole.0", "text") tato hodnota je ulozena v promenne pole.0, ale da se k ni dostat pouze pres eval a set |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0