Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahojte,

potreboval bych prikaz ci script pro nacteni promenne z url.

Mam adresu index.php?stranka=1, index.php?stranka=2 atd.
A potreboval bych do flashe nacist hodnotu promenne "stranka" - vim, ze to jde pres textovy soubor, ale to se mi zda "hloupe" :) Existuje jednodussi cesta?

Dik, Martin
kchrz
Profil
a co pomocí php?
$promenna = ($_GET['stranka']);
Anonymní
Profil *
pockej - a flash si ji vytahne jak? ja flashi moc nerozumim, jsem phpkar :)
kchrz
Profil
aha, pardon, mea culpa. Nevšiml jsem si, že to chceš ve flashi. Jsem též phpkář :-(
Timy
Profil
Anonymní
jak načítáš do stránky to swf tak ty proměnné dej za ně -- animace.swf?promenna=ahoj&pozdrav=cau -- a ve flashi na ně pak odkážeš normálně _root.promenna
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0