Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hlad Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 9. 2006, 10:55:00
omlouvam se za otazku jestli uz zde byla resena ale z historie to porad nemuzu nejak upravit
mam dve sceny preloader a hlavni to funguje bohuzel hlavni je dosti velka a preloader se zacne nacitat az za .... fungujici 2 sceny => bytes_loaded = Math.round(this.getBytesLoaded()); bytes_total = Math.round(this.getBytesTotal()); if (bytes_loaded == bytes_total) { this.gotoAndPlay("televize", 1); } else { this.gotoAndPlay(112); } chtel jsem to rozdelit na dve swf ale nedari se mi nadefinovat nacitani ext swf createEmptyMovieClip("externi", 1); externi.loadMovie("televize.swf"); ?? externi.getBytesLoaded()........nefunguje budu rad za jakoukoliv odpoved uz z toho silim nebo aspon odkaz do historie dik moc |
||
Boy Profil |
#2 · Zasláno: 12. 9. 2006, 18:23:53
S tímto ti to bude určitě fungovat:
prazdny_mc._lockroot = true; //Pokud v externím swf používáte komponenty a nefungují správně, tak je uzamčení časové osy v MovieClipu jediné řešení. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2006, 16:04:41
Ahoj Boy,
tento tvuj script mi hazi syntax error, je to pro action script 2.0 nebo 1.0? Diky |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2006, 19:12:29
Myslím, že pro 2.0.
|
||
dredie Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 12. 2006, 20:00:48
jestli ti to hazi syntax error tak se podivej do outputu jaka ta chyba je, najdi ji a oprav.... chyby syntaxe jsou nejtrivialnejsi ze vsech
D. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0