Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
laik Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 9. 2006, 19:32:07
Chtěl bych vědět, jestli je možné ve Flashi editovat ActionScript tak nějak celkově. Mám nějakou grafiku a v ní různé objekty. Každý je v jiném úseku časové osy a ke každému je přiřazen nějaký skript. Nechce se mi to upravovat u každého objektu zvlášť. Potřeboval bych, jestli je možné všechny skripty nějakým způsobem zobrazit na jedné stránce (pokud to vůbec jde) a hromadně provést změny typu NAJÍT a NAHRADIT.
|
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2006, 00:21:57
zacni pouzivat objektove programovanie :)
alebo... v paneli Actions je v lavom dolnom rohu Movie Explorer ci jak sa to vola, tam mas vsetky skripty v stromovej strukture |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Steve_RH Profil |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2006, 21:03:57
zacni pouzivat objektove programovanie :)
Jakym způsobem se dá ve flashy objektově programovat? |
||
Boy Profil |
#4 · Zasláno: 22. 9. 2006, 08:34:19 · Upravil/a: Boy
Nevím, za je to objektové programování, ale je dobrým zvykem všech, co dělají ve Flashi, dávat všechny skripty na první snímek animace.
Příklad: Na scéně mám MovieClip, jehož instance je animace_mc a v tomto MovieClipu jsou další dvě tlačíka, jejichž instance jsou first_btn a second_btn. Nyní chci přiřadit těmto tlačítkům ActionScript tak, aby byly pro přehlednost umístěny na prvním snímku hlavní časové osy. Je to jednoduché, stačí na onen první snímek časové osy tento script: animace_mc.first_btn.onPress = function() { |
||
Boy Profil |
#5 · Zasláno: 22. 9. 2006, 08:42:04
Snad jsemt i pomohl...
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0