Autor Zpráva
septyk
Profil *
čau..tejká se to flashe...potřebuju přidat do URL název instance ...
Třeba instance se jmenuje 1 a potřebuju dát do getURL("http://neco.cz/imiges/1.jpg")
Potřebuju právě vědět jak tam místo tý pevně stanovený jedničky dát funkci,která vby tam dosadila jméno instance.
(když bude instance třeba karel tak link bude výslednej getURL("http://neco.cz/imiges/karel.jpg")
Díky...
Ladza
Profil
udelej si na to funkci......

a pak budeš dávat ne jen x ale this.x.jpg ....bude ti stačit nějaký podmínky možná switch, aspoň tímto směrem bych to zkoušel.....nefunfuje to jak v php, že bys napsal $x....

možná jednodušší je zkusit "http:/blabla."+x+".jpg";
Boy
Profil
Instanci daného MovieClipu zjistíš jednoduše títmo scriptem:
jmeno_movie_clipu._name

Takže pokud chceš dosadit do funkce getURL jméno instance daného MovieClipu, pak dej toto:
getURL("http://neco.cz/images/"+jmeno_movie_clipu._name+".jpg");

Hodně zdaru.
septyk
Profil *
To právě neni to co potřebuju...dejme tomu že tam je galerie a hoodně malých miniatur.Jásem nad ty miniatury dal průhledný tlačítka a jejich instance jsou pojmenovaný 1,2,3,4,5,6...... a potřebuju aby do skriptu načetly název tý instance...chci jenom pojmenovat ty instance a mít pro všechny ty miniatury script stejnej jestli mi rozumíš...prostě potřebuju funkci která mi za proměnou dosadí jméno proměnný ...
To co jsi mi tu psal mi právě nefunguje...buď mi to v URL vyhodí "undefined" místo toho číslo,a nebo mi to vyhodí celej řetězec lovel0.instance1.instacemilion.blabla.6 :o) ...
Dík
septyk
Profil *
rajt...už je to vyřešený..... :o)

for (var k = 1; k<=42; k++) {
eval("i"+k).cislo = k;
eval("i"+k).onPress = function() {
getURL("http://neco.cz/showpic.php?autor=nekdo&img="+this.cislo, "_blank");
};
}

A jako sám sem na to nepřišel :o)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.