Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
^d&m Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 2. 2005, 11:47:11
Zdravím,
mám menší problém...mám udělané tři scény v jednom souboru a v každé z nich se odkazuji na textový soubor, který mi hodí do dynamického pole text. V první scéně to funguje bez problémů, ale v druhé už to nejde. Odkazuji se přes: loadVariablesNum("text.txt", 0); Není třeba problém v tom, že nemůžu použít loadVariablesNum víckrát?? V každé scéně bych chtěl odkázat na jiný *.txt Popř. jaký jiný script použít, abych to mohl použít ve všech scénách. Díky moc |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 24. 2. 2005, 14:56:35
^d&m
Chyba nebude v tom "loadVariablesNum("text.txt", 0); ". Jen takhle to určit nejde. Musíš napsat třeba část kódu, nebo to dej někam na net ke stažení a dej sem odkaz. Při správném použití to totiž musí fungovat. Víš jistě že je problém v tom že se to nenačte??. |
||
^d&m Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 2. 2005, 18:49:27
Je mi divný, že v 1.scéně to normálně funguje a když to překopčim do druhý, pozměním jen instance...stejně to nejde. Na začátku mám ten loadVaria... a v dalším framu:
myField.htmlText = intro; stop(); intro je proměná - odkazuje se na ten soubor txt a ten tím začíná &intro = ...... nic jinýho v tom není (samozřejmě dynamické pole a multiline..) |
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 24. 2. 2005, 19:08:44
^d&m
Používej místo "loadVariablesNum("text.txt", 0); " raději tohle: var nacti:LoadVars = new LoadVars(); Tento script musí na 100% fungovat! |
||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 24. 2. 2005, 19:13:19
Hanz
Jo a málem bych zapoměl! Jestli to budeš chtít dát na web (odhaduju že jo) tak musíš udělat kvůli case toto: var cislo=Math.random()*Math.random()*Math.random() Toto ti nepojede na domácím kompu! Bude ti to hlásit něco podobného tomuto: Error opening URL "file:///C|/DOCUME%7E1/HONZAJ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/text.txt?0.958464545 684" Ale na netu to pojede normálně. |
||
^d&m Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 2. 2005, 23:36:43
supr!!!
thanx!!! |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0