Autor Zpráva
Vit
Profil
Chtěl bych se zeptat proč když ve flashi mx zadam na první snímek jako první řadek
fscommand ("showmenu", "false"); tak mi to nefunguje a zkoušel jsem to i s true
dík
Hanz
Profil
Vit
Ten řádek co jsi tu napsal je na 100% dobře! Jak ti to nefunguje ????
Hanz
Profil
Vit
Sakra!!! Nééééééééé! Omyl! Já jsem si nevšiml názvu tvého dotazu (taky bys to mohl napsat i do toho textu). Ty si myslíš že ten příkaz t zamezí zobrazení kontextové nabídky (to není menu). Musím tě vyvést z omylu! Ten příkaz slouží k zamezení zobrazování menu. To je taková ta lišta nahoře, kterou po vyexportování vidíš :o)
DoubleThink
Profil *
Kontextová nabídka se bude zobrazovat vždy (takové to "Settings" a "About...").

Pokud použiješ příkaz výše, tak se tak tam nebudou ovádací prvky ("Play", "Stop"...)

Pozor ale na jedno: na HTML stránce mají přednost parametry v HTML kódu. Je tedy nutné vložit parametr:
<param name="menu" value="false">
DoubleThink
Profil *
Hanz

Žádný omyl - ono to totiž dělá oboje - jednak odstraní hlavní menu projektoru a taky zamezí zobrazení ovladacích nabídek v kontextovém menu.
Vit
Profil
jo a ještě bych se chtěl zeptat jak lze vypnout klavesove zkratky a to i v html dík
Hanz
Profil
Vit
Klávesové skratky se vypínají takto:
fscommand("trapallkeys","true")


Jo nevím jestli to je i v HTML jak píšeš, ale myslím že jo.
Ondra
Profil
Nevím jestli jsem to pochopil správně, ale když ne tak tě naučím aspoň něco novýho co se ti třeba jednou bude hodit :-)
Jesli myslíš když někde nad animací klikneš právým tlačítkem aby se zobrazilo pouze Setting a About Macromedia ...
tak se to dělá příkazem :

Stage.showMenu = false;
Hanz
Profil
Ondra
To není nic nového :o) Ale špatně si to pochopil :o)) To co píšeš se dá taky udělat i takto (on chtěl něco jiného):
fscommand("showMenu", "false");

Je to úplně to samé!
Vit
Profil
děkuji moc mi to pomohlo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.