Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj,
nevíte náhodou jak z php souboru můžu získat proměné?

Mám soubor index.php a v něm je proměná "barva" s nějakou hodnotou a já bych tu hodnotu potřeboval ve flashi použít, ale nevím jak na to :-(

Díky za radu!
Ladza
Profil
ta promena v php musi byt ve formatu echo "&barva=neconeco"; a pak tahas normlane pomci loadvars promenou barva ze souboru index.php.nezapomen pouzit echo nebo pritn, jinak to nejde.....

a osetri to podminkou na load vars, at se to spusti az po nahrati te promene, btw. z php souboru to trva dele, nez se ta promena vygeneruje(pokud to treba tahas az z databaze(to ale neni asi tvuj púripad) ).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.