Autor Zpráva
kubriel
Profil *
ako zmenim dynamickemu textu typ fontu?
je nieco take, ako setProperty(_root.mojDynamicText, font, courier);
FlashManiac
Profil
no presne takhle nee ale jde to pomoci tridy TextFormat
viz napoveda flashe...je tam vzorovy priklad
Timy
Profil
http://havrlant.net/flash/textformat.php
DEBIL
Profil *
AS je na k*o*k*o*t je tu nejaký smrad Timmy ty prase SMRDíš
Timy
Profil
DEBIL
Hehe, nick sedí :)
DEBIL
Profil *
drž hubu ty PRde smrdíš i na fotce a za roh smrdíš taky
Timy
Profil
DEBIL
Hele, až budu chtít chtít poradit nějaký film vo vopicích, tak se zeptám, ju? :o)
kubriel
Profil *
diky moc...
musim prostudovat, co to vlastne ten konstruktor je...

a ty ****** chod do prdele
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.