Autor Zpráva
pepa2
Profil *
Zdravim, optrebuju pomoci fce loadMovie() nacist 4 casti jedne fotky, ale potrebuju,aby se pak zobrazily najednou (byl na ne jeden preloader, ktery meri nacteni vsech fotek). Ma nejaky vliv to, jestli je preloader na casove ose pred volanim funkci loadMovie()?
XXX
Profil *
Jestli to chápu správně, tak je to vlastně jedna fotka, tak proč ji načítáš jako 4 části, když se mají stejně objevit až jsou načtené všechny? Dyť tím nic neušetřís. To načti jako jednu celou fotku a nemusíš řešit problémy ;-) ...ale možá jsem to jenom špatně pochopil...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0