Autor Zpráva
XXX
Profil *
Nazdar lidi, potrebuju udelat jednoduchou omalovánku: nacte se externi soubor a ten se da vybarvovat a kreslit do neho.. jelikoz pri vektorovem kresleni do jednotlivych movieClipu neni sance pouzit funkci,ktera by pak vybarvovala jednotlive uzavrene oblasti, budu nucen to resit v bitmapach. mate s tim nekdo zkusenosti? k vybarvovani pouzivam funkci floodFill, potreboval bych do toho kreslit cary a kruznice - primo mysi za behu programu, o ruznych tloustkach a polomerech.... Poradi nekdo? Diky...
XXX
Profil *
To mi nerikejte, ze kdyz tady chodi takovi machri na flash, ze to nikdo neumi :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.