Autor Zpráva
SINUZ
Profil *
Buď jsem uplně blbej, nebo počítače jsou blbost :-)
Mám jednoduchej přehrávač, kterej načte externí mp3 - a pak lze mp3 tlačítkem play/stop jednouduše pustit, nebo zastavit - děsně easy.

Je tam udelanej preload s indikačnim prožkem - funguje... ok, ale...

Ve firefoxu všechno fajn - poprvé se nalouduje, po aktualizaci (F5) už to loading rovnou přeskočí, protože mp3 je už načtená někde v kešce - tak to má bejt

V IE - poprve se nalouduje, ale po aktualizaci stránky, místo aby to skočilo rovnou na play, tak to skočí na loading (preload bar je 100%) a tam to zamrzne - co stim?

zde je vše co je potřeba (swf, fla, mp3): http://sinuz.xf.cz/test-mp3player.html

-napadá vás nějaké řešení?
-napadlo mě hulvatsky zákázat kešování pro ty mp3, ale nevím jak....
FlashManiac
Profil
no teoreticky bys to mohl resit jako stream..ale tohle jsou asi chyby v IE nebo by bylo treba urpavit este nejak ten export...
SINUZ
Profil *
ještě jsem si všiml, že to dělá i když to zobrazim v exploreru offline z disku - proste ie mp3 z disku ne-e.

Chyby v IE? Nevíš jak přesvětšit všechny uživatele, aby používali firefox? :) Vzhledem k tomu, že muj web je na takovejch přehrávačích založenej a že drtivá většina BU užívá IE, tak mám docela asi problém... Nevíte někdo o něčem podobným, funkčním, nebo nenapadá někoho něco, jak to vyřešit?? Pls: já fakt už nevim, co... a věřte už jsem tomu věnoval hooodně času (zbytečně) - jinak bych tady nevotravoval :)
SINUZ
Profil *
FlashManiac - Napadá tě něco jak to udělat s tím streamem? -(nemam zkušenost)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.