Autor Zpráva
Kvakino
Profil
Nazdarek, potreboval bych jednu radu, potreboval bych nejakej script na nacitani SWF do SWF podle rocniho obdobi. Dase neco takovyho ve flashi?
FlashManiac
Profil
no jde to pomoci tridy Data a jeji vlastnosti Month(resp getMonth-myslim:D) dostanes cisla 0-11 dle toho co je za mesic..ale pozor..je nutné aby byl spravne nastaveny systemovy cas a datum... pokud bys to nechtel cucat takhle..musel bys to delat pomoci nejakho PHP skriptu a ziskavat tyhle informace z nejakeho serveru(seznam, centrum atd)
Kvakino
Profil
FlashManiac
Supr, budu to muset vyskouset, uz jsem stoho na nervy...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0