Autor Zpráva
Shooter
Profil
Ahoj,
jak se da nacist externe?Cokoli.
Dik
XXX
Profil
Externe muzes nacitat SWF, JPEG, GIF, nebo PNG. musis mit bud predem vytvoreny MovieClip, ktery musis mit umisteny na plose a pojmenovany v panelu Properties(instance Name). pak ho nacitas pomoci funkce loadMovie() a vypada to takhle: rekneme, ze mas na plose vytvoreny a pojmenovany MovieClip obrazek_mc :

loadMovie("foto.jpg" , obrazek_mc);

/*misto foto.jpg muzes dat jakykoliv soubor z vyse uvedenych, muzes tam napsat i cestu k souboru, at uz relativni nebo absolutni. obrazek_mc je nazev instance tvojeho movieClipu, do ktereho se ti externi soubor nacte a zobrazi*/

nebo si muzes movieClip vytvorit dynamicky a nacist do neho zase neco externe:

this.createEmptyMovieClip("jmenoClipu_mc", this.getNextHighestDepth());
loadMovie("soubor.swf", jmenoClipu_mc);

//tenhle skript das zase primo do snimku na hlavni casove ose animace
Anonymní
Profil *
jasny dik moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.