Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
osi011 Profil |
#1 · Zasláno: 4. 11. 2006, 19:13:11
Chtěl bych při pohybu myši rozsvítit a následně při ukončení pohybu zhasnout kontrolku (obrázek). Zkoušel jsem si vytvořit dva obrázky pro rozsvícený a zhasnutý stav a dávat jim status visible = true/false, jenže mi to nějak nejde.
V hlavní časové ose: _root.svetlo_sviti.visible=false; _root.svetlo_nesviti.visible=true; V jednotlivých timelines pak: onClipEvent(mouseMove){ this.visible=true; //this.visible=false; } |
||
FlashManiac Profil |
#2 · Zasláno: 4. 11. 2006, 19:44:12
_root.svetlo_sviti._visible=false;
_root.svetlo_nesviti._visible=true; onClipEvent(mouseMove){ this._visible=true; //this.visible=false; } |
||
osi011 Profil |
#3 · Zasláno: 4. 11. 2006, 20:36:59
No ale ani takhle mi to bohužel nefunguje...
|
||
XXX Profil |
#4 · Zasláno: 5. 11. 2006, 09:59:14
osi011
Tady mas vyreseny ten tvuj problem: akorat jsem ti to jeste trosku zmenil. misto tech dvou obrazku si udelej jeden MovieClip,ktery bude mit 2 snimky. v prvnim snimku bude obrazek, ktery se zobrazi, kdyz nesviti, v druhem kdyz sviti. movieClip se jmenuje sviti_mc a musis ho pojmenovat takhle i v panelu Properties poté, co ho umistis na plochu animace. do stejneho snimku na hlavni casovou osu das skript: sviti_mc.gotoAndStop(1); var staraX:Number; var staraY:Number; var novaX:Number; var novaY:Number; staraX = this._xmouse; staraY = this._ymouse; this.onEnterFrame = function(){ novaX = this._xmouse; novaY = this._ymouse; if((novaX == staraX) && (novaY == staraY)){ sviti_mc.gotoAndStop(1); }else{ sviti_mc.gotoAndStop(2); } staraX = novaX; staraY = novaY; } ;-) |
||
FlashManiac Profil |
#5 · Zasláno: 5. 11. 2006, 15:44:10
nebo pokud bys to chtel se dvema MC tak tady je jiny kod..a le k podstate vyuziva stejjen myslenky..
_root.sviti_mc._visible=false; |
||
XXX Profil |
#6 · Zasláno: 5. 11. 2006, 16:46:01
FlashManiac
Nevim, jaky ma smysl zkopirovat neci postup a na oko ho pozmenit :-D |
||
FlashManiac Profil |
#7 · Zasláno: 6. 11. 2006, 10:32:22
XXX
ehm.. ten tvuj kod jsem si ani neprohlidl a udelal vlastni... no nicmene je podobny to nepopiram..ale neni zkopirovany..i kdyz tomu asi neveris.. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0