Autor Zpráva
alhan
Profil
potřeboval bych udělat ve hře hi-score.
Casero
Profil
alhan
tak ho udělej..prostě ukladej nej výsledky..do souboru/db..
Gekon
Profil
<ot>Myslím, že tohle je vskutku dotaz týdne.</ot>
Anonymní
Profil *
dik za velkou pomoc, skutku na *****
Gekon
Profil
Anonymní
Tak ho zkus formulovat trošku lépe, ne? To je jako kdybych přišel do autosalónu a řekl, že chci auto...
monarcha
Profil
pro tabulku high-score je potřeba umět aspoň trochu skriptovat např. v php.
Do flashe se napíše třeba: LoadVariables('http://mujserver.cz/highscore.php?jmeno=Frantik&score=5 00');
Na serveru samozřejmě musí bejt soubor highscore.php, který:
1) připojí se do db
2) vloží novou hodnotu (INSERT INTO Highscore (Jmeno, Score) Values ("$_GET['jmeno']","$_GET['score']") )
3) načte tabulku nejlepších (SELECT * FROM Highscore ORDER BY Score DESC)
4) vypíšee tabulku:
echo('tabulka=')
while ($zaznam=mysqlfetcharray(...)) {
echo($zaznam['Jmeno'].'|'.$zaznam['Score'].'$');
}

Po zavolání LoadVariables ve flashi se načte do proměnné tabulka seznam jmen a skóre, je to jeden dlouhej řetězec, kterej je potřeba rozparsovat.
Takhle to teda dělám já..
Server jsem moc nerozepisoval, protože si jména těch funkcí úplně nepamatuju a nechce se mi to hledat...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.