Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ondra Profil |
#1 · Zasláno: 15. 10. 2004, 14:17:35
Ahoj, nevíte někdo příkaz do Flashe,který zabrání ukázání celého okénka, když kliknu třeba nad bannerem pravým tlačítkem myši.
Nevím jestli ste to někdo pochopily,ale myslím tím aby se v tom okénku zobrazilo pouze About Macromedia Flash Player ... Předem děkuji,hlavně DoubleThinkovi o kterém si myslím že to bude určitě vědět :) |
||
Versus Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 10. 2004, 15:12:37
pridej do prvniho frejmu:
Stage.showMenu = false; |
||
DoubleThink Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 10. 2004, 19:06:43 · Upravil/a: DoubleThink
fscommand("showmenu","false");
a taky, aby nešly používat klávesové zkratky pro ovládání animace: fscommand("trapallkeys","true");
|
||
Yuhů Profil |
#4 · Zasláno: 17. 10. 2004, 04:36:43
a dají se do toho pravého menu nějak přidávat příkazy? Nebo se to musí další příkazy udělat jako vrstva vázaná na událost? Jde mi třeba o příkaz "otevřít odkaz v novém okně".
|
||
DoubleThink Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 10. 2004, 12:23:40
ActionScript neobsahuje událost pro pravé tlačítko. Ve Flashi MX šlo použít tohoto postupu.
ActionScript 2.0 (Flash MX 2004) už ale takovou konstrukci nepovoluje. Pokud bych chtěl udělat user-friendly banner, tak bych při mouseOver nechal vyskočit volbu, jak má být adresa otevřena (_blank nebo _parent). |
||
flz Profil |
#6 · Zasláno: 18. 10. 2004, 10:10:27
Yuhů>>> po vyexportovani do .exe si utilkou resource hacker mozes upravi kompletne cele okno
|
||
Fred Profil |
To Yuhů: Tady jsem našel nějaký návod http://broadcast.artificialcolors.com/stories/2003/09/21/disableFlashM ovieRightclickMenu.html
a tady je příklad http://www.artificialcolors.com/experiments/rightclickIEMZ.html je to v javascriptu, asi by mělo jít nahradit ten alert nějakým tooltipem pro otevření v novém okně, jen se mi to zdá poněkud komplikovaný, bohužel nemůžu najít o"tevřít odkaz v novém okně" , stoprocentně jsem no někda viděl. Ještě jsem narazil na tohle http://www.webwasp.co.uk/tutorials/b16-right-click/context-menu-tute.p hp |
||
DoubleThink Profil * |
#8 · Zasláno: 18. 10. 2004, 14:51:20
flz
Yuhů patrně navazuje na článek svého weblogu, kde se zamýšlí nad intuitivním otevírání Flash bannerů v novém okně. Takže EXE projektor je v tomto případě mimo mísu. Fred Mno, když jsem viděl ty JavaScripty, tak se mi udělalo trochu mdlo. Flash už sám o sobě dělá problémy v různých browserech (zejména co se zobrazovacích módů týče) a takto zbytečně zhoršovat jeho kompatibilitu se mi nezdá jako dobrý nápad - zvláště u reklamních bannerů |
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
DoubleThink Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 10. 2004, 23:40:08
Všiml jsem si zajímavé věci. Pokud je ve Flashi definován bloku textu odkaz (tedy nikoliv funkce getURL()), tak se po pravém kliku nezobrazuje obligátní Flash menu, ale toto:
![]() |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
Tripl=kri... Profil * |
#10 · Zasláno: 17. 11. 2004, 01:52:01
Možná by to pravý tlačítko mohli udělat ve Flashi 8 ;)
(Vůbec si myslím, že Flash je na velice dobré cestě k špičkovému editoru, pro tvorbu bezva stránek. Bude ho používat víc lidí než FrontPage - to už se asi stalo....) |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Hanz Profil |
#11 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:13:41 · Upravil/a: Hanz
DoubleThink
Myslím že by tě to mohlo zajímat a né jen tebe! Mrkněte se zde: http://www.oflashi.com/test/banner.html A klikněte pravým tlačítkem :o) Dělal jsem to sám. Takže jdou přidávat položky do kontextového menu! --> není to žádná animace, ale normální menu. Jde k tomu přiřadit jakýkoliv AS takže nemusíš jen to otevírání v novém okně a podobně!!! |
||
Hanz Profil |
#12 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:20:43
Jo a teď jsem přišel na to jak udělat aby se to menu zobrazilo takové pozmněněné jen třeba nad určitým MC a podobně.
|
||
Časová prodleva: 20 dní
|
|||
JohnBruk Profil |
#13 · Zasláno: 11. 4. 2005, 18:55:35
to Hanz: to je dobrý ! Jak jsi to provedl prosim tě? :O)
|
||
JohnBruk Profil |
#14 · Zasláno: 11. 4. 2005, 18:58:03
takže, když budu mít načtený v _root scéně další scény (přes loadMovie(); ), tak toto menu bude moct být různé pro tyto načtené části ?
To mě zajímá ! |
||
Časová prodleva: 21 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0