Autor Zpráva
caterpilar
Profil *
Chtěl bych v záhlaví stránky náhodně zobrazovat fotky.
Mám fotky naimportovat do Flashe (pak to asi bude velkej soubor.fla, že ano?) nebo mam fotky loadovat z adresare pomoci action skriptu?
Co je lepsi?
XXX
Profil
kazdopadne je nacitat postupne externe pomoci loadMovie ;-)
jura
Profil *
jak se nacita z externiho souboru?
To se dá do plochy animace obrázek a k němu tyto funkce loadMovie a potom funkci stop? NEbo e jiný postup?
Díky za upřesnění
XXX
Profil
Zkus si vzdycky procist aspon nazvy diskusi, ktere uz tady jsou, protoze to jsou zakladni veci, ktere uz se tady resily mnohokrat ;-) napr. tady mas, co potrebujes: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=3 7451
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0