Autor Zpráva
oneho
Profil
Zdravým.

Chcel by som vedieť či sa dá priamo do stranky flash vlozit cast html kodu.
Potrebujem spravit to ze sucastou mojej stranky (grafiky) bude tlacítko SKYPE na ktore je nasmerovaný html link.
Blisie o tlacitku ty: http://www.skype.com/intl/cs/share/buttons/

Tlacitko zobrazuje moj stav na skype ci som online alebo nie.
Chcem to aby to tlacitko bolo priamo vo flashy nie pod nim v casti body v indexe alebo v dalsom html subore a volane po kliknuti na nejaký odkaz.

Dakujem
Hanz
Profil
oneho
Tohle zrovna nejde, ale pokuď si rozkucháš ten JS, který ten kód obsahuje, tak určitě zjistíš od kuď se ten status bere a půjde to, ale rozhodně né pomocí HTML
oneho
Profil
ako by si to spravyl ty? Pozeral som na ten script:

<!--
Skype 'My status' button
http://www.skype.com/go/skypebuttons
-->
<script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></ script>
<a href="skype:peterkudolani?chat"><img src="http://mystatus.skype.com/smallclassic/peterkudolani" style="border: none;" width="114" height="20" alt="My status" /></a>


a su tam vlastne 3 odkazi a neviem ktory pouzit. Ten druhy odkazuje zrejme na aplikaciu skype a funkciu chat
3 odkaz zase na grafiku toho tlacitka.

Ako to mam dat dokopy ???
Hanz
Profil
oneho
No ta URL je http://mystatus.skype.com/smallclassic/peterkudolani
Stačí z ní načítat ten obrázek (je jedno, že to nemá koncovku obrázku)
oneho
Profil
skusal som ten odkaz, je v poriadku nacita aktualný stav, ale teraz je vlastne nefunkcne, lebo bolo naprogramovane tak ze po kliknuti sa zahaji chat.
To by vsak nebol az taky problem, staci ked bude ukazovat status.

Ako ho mam teraz nacitat do flashu skusal som to tak ze som si vlozil do flashu MC v ktorom nic nebolo len script na prvom frame a pouzil som getURL(); to vsak nefungovalo tak som skusil loadMovie(); a vysledok rovnaky
Ako ho mam teda nacitat???
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.