| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| arvee Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 11. 2006, 19:53:08
Muže te mi prosím někdo skouknout script kde mam chybu?
Mám baner s textovými poli do kterých se z xml načítají data. Načítám taky z atributu url a to chci přiřadit textovemu poli aby se z něj člověk proklikl rovnou na danou stranku. Asi jsem to ale vymyslel spatne kouknete na to nekdo prosím a poradte kde může být chyba a jak to udělat. function nacteni() { var novinky = profimedXML.firstChild.firstChild.firstChild.firstChild.firstChild.nod eValue; var novinkyURL = profimedXML.firstChild.firstChild.firstChild.attributes.url; var perex = profimedXML.firstChild.childNodes[0].childNodes[0].childNodes[1].child Nodes; var novinky2 = profimedXML.firstChild.childNodes[0].childNodes[1].childNodes[0].child Nodes; //var novinky3 = profimedXML.firstChild.childNodes[0].childNodes[2].childNodes[0].child Nodes; var faq = profimedXML.firstChild.childNodes[1].childNodes[0].childNodes[0].child Nodes; var faq2 = profimedXML.firstChild.childNodes[1].childNodes[1].childNodes[0].child Nodes; var faq3 = profimedXML.firstChild.childNodes[1].childNodes[2].childNodes[0].child Nodes; var nURL:TextFormat = new TextFormat(); nURL.url = novinkyURL; if (novinky == "", novinky2 == "", faq == "", faq2 == "", faq3 == "", perex == "") { this.novinky_name.text = ""; this.novinky_name2.text = ""; this.novinky_perex.text = ""; this.faq_txt.text = ""; this.faq_txt2.text = ""; this.faq_txt3.text = ""; } else { novinky_name.text = novinky; novinky_name.setTextFormat(nURL); novinky_name2.text = novinky2; novinky_perex.text = perex; faq_txt.text = faq; faq_txt2.text = faq2; faq_txt3.text = faq3; } } [pre][/pre] chyba bude asi někde ve funkci TextFormat, možná v tom jak používám proměnné nebo nevím??? |
||
| XXX Profil |
#2 · Zasláno: 21. 11. 2006, 20:25:46
to je nejhorsi zpusob, jak zadat dotaz. To je cely tvuj kod, nebo jenom ta jedna funkce? Co ti to hazi za chybu? takhle ani nepoznam, jestli treba nemas chybu v tom XML nebo jestli to spatne nenacitas, kdyz nikdo nevi, jak to XML vypada. Zkus si tu chybu najit pomoci funkce trace() . postupne si pomoci ni vypisuj jednotlive promene, at vis, jestli se do nich neco nacita a jestli se nacita spravne ;-)
|
||
| arvee Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 11. 2006, 15:37:17
Moc se omlouvam ze sem to poslal blbe. Znovu posilam as a xml a jsou kompletni. Url se mi nacita do promenne novinkyURL ale nejsem ji schopen pres textformat predat textovemu poli novinky_name. Chtel bych aby se z textoveho pole dalo prokliknout na adresu nactenou z XML. Tusite v cem delam chybu?
Tady je nejdriv XML a potom AS: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> function nacteni() {
|
||
| XXX Profil |
#4 · Zasláno: 22. 11. 2006, 18:49:24
chybi ti tam jedina vec k tomu, aby ti to fungovalo, a sice nastavit pro textove pole novinky_name vlastnost html = true:
That´s all ;-) |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0