Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zenno Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2006, 09:58:56
Mám prosbu - předem se omlouvám, jestli to tu někde je, ale víc jak 10 stránek příspěvků mně nebaví prohlížet. - a fultext nefungoval tak jak bych chtěl -
Udělal jsem prezentaci na cd, která umožňuje vybrat si několik dokumentů ke spuštění - dokumenty mám v adresáři knihy ve formátu pdf. - Pokud hotovou prezentaci spustím v swf nebo html s swf tak je vše ok - funguje to - použil jsem... kniha1.onRelease = function(){ getURL("knihy/kniha1.pdf", "_blank"); } ale když to exportuji do exe, tak mi spuštění pdf už nefunguje. Čím mám nahradit ten příkaz aby to fungovalo i v exe?? Moc děkuji za radu. Zenno |
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2006, 11:20:26
treba pouzit fscommand ("kniha1.pdf", "exec"); (pisem to z hlavy, mozno to nieje uplne spravne, pozri F1 vo flashi).
aby ti to fungovalo, musis mat kniha1.pdf v priecinku fscommand ktory pochopitelne musi byt v rovnakom priecinku s tym flashom este som sa nezobudil, tak som to snad napisal pochopitelne |
||
zenno Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 12. 2006, 08:15:00
Díky za radu Ale nefunguje mi to nebo jsem natvrdlý - co se týče nápovědy, tak jsem to tam našel, ale anglicky neumim a tak se mi to z toho nepovedlo vyčíst.
Nechápu jednu věc - jestli tím fscommand... mám nahradit getURL nebo celý příkaz, jestli tedy název tlačítka (tedy kniha1) zůstává a nebo jestli ten příkaz musim vložit přímo na dané tlačítko. mám tam 15 tlačítek a tedy 15 různých souborů pdf (jo a nějak mi nedošlo slovo priecinka - je to adresář?) - jako že soubory mají být i se spuštěcím souborem v rootu DVDčka? |
||
flz Profil |
#4 · Zasláno: 6. 12. 2006, 11:08:31 · Upravil/a: flz
v prvom rade sa chcem ospravedlnit za chybu, prikaz sa spravne pise
fscommand ("exec", "kniha1.pdf"); 1, prikaz fscommand nahradi prikaz getURL, len problem je v tom, ze takto mozes spustat len .exe a .bat subory, preto bude treba pouzit taku fintu, ze si pre kazde tlacitko vytvoris .bat subor ktory bude spustat pozadovane .pdf vytvor si subor kniha1.bat (vytvor si prazdny .txt, edituj ho v notepade a az na konci zmen koncovku na .bat) [autorun] teraz z flashu zavolame kniha1.bat kniha1.onRelease = function(){ fscommand ("exec", "kniha1.bat"); } vsetky subory by mali byt v adresar "fscommand" prikaz fscommand s parametrom "exec" funguje len v SAprojektore (.exe) takto sa sa spusti kniha1.pdf v predvolenom programe ( pravdepodobne acrobat reader) 2, priecinok = adresar :) ked mas ten flash v roote, tak adresar fscommand musi byt tiez v roote. pre kazde tlacitko zopakuj tento postup a mas hotovo odskusane na win XP |
||
zenno Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 12. 2006, 21:40:51
díky - funguje to
|
||
Časová prodleva: 10 měsíců
|
|||
georgemax Profil |
#6 · Zasláno: 27. 9. 2007, 15:53:04
ahoj.. taky jsem se pokoušel spustit bat soubor, ale nedaří se mi to..
V jaké verzi Flashe jste to vytvářeli? Já mám MX i AS3 a nejde mi to.. bat soubory mi normálně fungují, jsou uložené na správném místě.. ale nechápu proč to nejde.. Díky za odpověď |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0