Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mclee Profil |
#1 · Zasláno: 27. 12. 2006, 11:39:38
to musi vedieť každý, ale ja žial neviem...
mám Imput texty: instance name - Var - haho1 - name haho2 - priezvisko no a po stlačení butona chcem aby som mal v Dynamic texte "dakujem pán xy" instance name - Var - fullname - fullyname ako to dosiahnuť ? skušal som už takmer všetko a nejak mi to nejde... thx |
||
XXX Profil |
#2 · Zasláno: 27. 12. 2006, 12:12:55
Jestli jsem te spravne pochopil, tak ty input texty maji Instance Name: haho1 a haho2. Var vubec nepotrebujes. Dynamic text ma Instance name fullname. Var zase nepotrebujes. do snimku hlavni casove osy, kde to vsechno mas skript:
to tlacisko musi mit zase vyplnene Instance name. Jak jej pojmenujes tady, tak jej musis volat ze skriptu, v mojem pripade je v Instance name: tlacitko_btn |
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
pKx Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2007, 16:04:16
nemusi to byt robene cez funkciu staci ked do buttonu vlozis:
on (release) { |
||
XXX Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2007, 16:19:11
pKx
Proc se to ucit zastaralym zpusobem, kdyz to jde lepe??? Je lepsi se hned od zacatku ucit veci spravne, nez pak kdyz se clovek neco konecne nauci zase prechazet na neco novejsiho ;) 1.) Prvni chyba je v pouzivani klasickeho tlacika. Ty jsou naprosto zbytecne a elegantnejsi je pouzivat misto klasickych tlacitek MovieClipy, ktere se pak lepe ovladaji a umi toho daleko vice. 2.) Psat skript primo do tlacitka je taky uz docela out, dneska uz se veskere skripty pisou primo do samostatne vrstvy na hlavni casove ose a ne do kazdeho tlacitka nebo jineho symbolu zvlast. Cely soubor je pak daleko prehlednejsi. Neni duvod psat skripty primo do tlacitek. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0