Autor Zpráva
anonym
Profil *
Zdravim ... Prosim o radu.

Mam takovy problem a uz nevim jak ho vyresit.... Jde o to , ze mam vytvoreny banner , ktery je soucasti webove prezentace (.php). Problem je ten , ze potrebuji docilit toho, ze v teto prezentaci mam nekolik tipu buttonu s odkazama na url v tej danej prezentaci.

Zkratim to: Jde o to , ze potrebuji udelat to , ze v momente kdy volam url v te dane animaci. pr: on (release) { getURL("main.php?show=bonus");
} ..,,,... tak ale potrebuji , ze kdyz se nacte cely flash znova , tak aby mi preskocil treba na snimek 130 ( gotoAndPlay(130) ) !! .... jenze toto mi nefunguje, protoze se cely flash nacte znova. Ja nevim jak toto vyresit A ZDA to vubec ve flashy vyresit jde ??

Setkal jste se prosim nekdo s podobnym problemem ??

Diky za info.
mik
Profil
jestli to dobře chápu, potřebuješ, aby flash skočil na určité místo (frame), který odpovídá
stránce po kliknutí.

a) udělej několik menších flashů s konkrétním obsahem pro jednotlivé stránky

b) pošli do flashe kam má skočit

na první frame dej něco jako toto:

if(_root.skok) {
gotoAndStop(skok);
}

jediné co musíš udělat když generuješ HTML stránku v PHP,
poslat do flashe proměnou skok, jinak flash
po refreshi neví kam má skočit a jede od začatku.

uděláš to takto:

do html kodu kde je do stranky vložen swf (OBJECT, EMBED)
doplníš do tagu kde je uvedena cesta k tvému swf parametr ?skok=130

výsledek:
......mujFlash.swf?skok=130

tim definujes flashi vstupni parametr a ta podminka probehne a flash skoci na
snimek 130.

!!pozor jestli je flash velký, musíš tam dát jeste preload.
protoze se muze stat, ze budes chtit skocit na frame, ktery jeste neni
naloadovany.
anonym
Profil *
Ano, je to tak...

Pochopil jsi to dobre. Ja jsem ti to predstavoval takto.... jednoduse napisu script , ktery nebude fungovat , ale z nej to pochopis.


on (release) {
_root.myClip.gotoAndPlay(130);
_root.myClip.myClip2.gotoAndPlay(233);
}

on (release) {
getURL("main.php?=neco)
}

Takto to ale samozrejme nefunguje... , protoze tim prave vyvolam cely ten flash opet a on nevi, ze ma zrovna ted preskocit tam a tam.

Ale jak jsi to napsal , tak to by mohlo fungovat...

vyzkousim a dam info.


UPLNE presne to mam udelano takto: Mam udelane v jednom clipu cca 500framu. Kazda 100framu je pro dane menu (stranku) , vsechny od sebe jsou oddelene stop(); a ja vicemene chci po kliknuti v menu vyvolat jen treba od 200-300 frame -jednduduse pres gotoAndPlay() , zejo... ono to funguje , kdyz tam neni " getURL" :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.