Autor Zpráva
Domino_prolama
Profil
Zdarec

Chcem sa opytat ako spravit dynamicky text aj so scrollbarom. Skusal som uz aj http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll a http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=textfield
ale neche to ist proste aj ked to nacita externy text tak sa so scrollbarom dostanem tak do polovice,

// zobrazovaný text
text = "...bla bla...";
// výška scrollbaru
length = 143;

loadVariables("text.txt",0);

a v externom txt je text= ...sdfgjkdhfg

viem ze ten text="...bla" je tam zle ale ked to odstranim tak nejde nic. Tak to ide aspon externy subor a to tiez len do polovice.

HeLp Me pLz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.