Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vp Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 1. 2007, 20:43:33
dobry vecer,
mam dotaz, zda by mi nekdo neporadil (nebude to asi nic tezkeho), proc mi nefunguje toto: do a.swf kde je umisten clip_mc a script: stop(); loadMovie("b.swf",clip_mc) clip_mc.play(); ....nacitam b.swf, v nemz je combo box a nasledujici script: stop(); //roletka roletka_mc.my_cb.addItem({data:"1", label:"1"}); roletka_mc.my_cb.addItem({data:"5", label:"5"}); roletka_mc.my_cb.addItem({data:"10", label:"10"}); roletka_mc.my_cb.addItem({data:"15", label:"15"}); roletka_mc.my_cb.addItem({data:"20", label:"20"}); roletka_mc.my_cb.addItem({data:"2", label:"2"}); var cbListener:Object = new Object(); cbListener.change = function(event_obj:Object) { roletka_mc.gotoAndStop(event_obj.target.selectedItem.data); }; roletka_mc.my_cb.addEventListener("change", cbListener); ........a nefunguje to (combo nepracuje :-)! diky za radu vp. |
||
XXX Profil |
#2 · Zasláno: 10. 1. 2007, 20:59:14
vp
Nemuzu to ted vyzkouset a nezda se mi to moc logicke, ale zkus do toho b.swf pridat hned na prvni radek skriptu radek:
i kdyz v tom by chyba byt nemela, protoze _root nepouzivas |
||
vp Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 1. 2007, 22:40:30
vypada to, ze by to mohlo fachcit...
|
||
vp Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2007, 22:46:41
tak neni to uplne bez chybky...roletka funguje, ale pres plochu mi zustava viset "halo" ramecek...
vysvetleni: a.swf slouzi jen jako preloader, nebot b.swf ma dost velkou velikost na to, aby sel spoustet rovnou...nebo jak to nejlepe rict... vp. |
||
XXX Profil |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2007, 23:02:31
vp
Jakej "halo" ramecek??? |
||
vp Profil * |
#6 · Zasláno: 11. 1. 2007, 20:03:44
existuje u komponent takovej barevnej efekt (myslim ze je predvoleno haloGreen)....
ja nevim jak to lip popsat. kdyz si s tim neporadim, poslu .fla .... zatim diky vp |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0