Autor Zpráva
Svasik
Profil *
Ahoj, mam problem s tlacitkem v movieclipu. Nefunguje v nem tag ON. :(
Jestli nekdo zna zpusob jak to rozchodit, tak pls informujte
Hanz
Profil
Svasik
onClipEvent (load) {
onPress = function () {

};
}
Svasik
Profil *
Heh, to mi moc nefunguje.Mam to dat na hlavni casovou nebo do MC??
XXX
Profil
Svasik
dej na hlavni casovou osu do snimku, ve kterem mas ten MovieClip skript:

nazevMovieClipu.nazevTlacitka.onRelease = function{
//tady das to,co se ma vykonat pri stisknuti tlacitka ;)
}


kdyz si na plose oznacis ten tvuj MovieClip, tak jej musis pojmenovat v dole v panelu Properties v kolonce Instance Name. tak jak jej pojmenujes tady,tak se na nej odkazujes ve skriptu. v tomhle pripade bys ho musel tady pojmenovat nazevMovieClipu. stejne tak, kdyz se dostanes do toho movieClipu a oznacis si to tlacitko, tak jej zase pojmenuj v panelu propertis. ten nazev muze byt uplne jiny,nez mas v knihovne. jak jej pojmenujes tady,tak jej zase budes volat ze skriptu, takze v tomhle pripade bys tady musel mit nazevTlacitka. To je cele ;)
Svasik
Profil *
xXx
funguje to, diky :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.