Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jirsak Profil |
#1 · Zasláno: 13. 1. 2007, 15:37:25
Zdravim,
chtel bych pozadat o pomoc, zda nebude nahodou nekdo vedet reseni nasledujiciho problemu. Mam swf soubor A, a ten do sebe nacita swf soubor B. V souboru B jsou nejaka tlacitka, ktera urcuji, kam se ma animace v souboru A posunout. Pokud nacitam do A soubor B pres obycejny MovieClip delam to takto: _root.holder.loadMovie(cosi.swf; _root.holder._lockroot = true; Pokud ale nacitam do souboru A soubor B pres ScrollPane takto: holder_scroll.contentPath =scrollPane.contentPath ="cosi.swf"; nastane problem, a to nasledujici: tlacitka nekde zhruba za zlomem ve scrollPane prestanou fungovat tak jak maji a kdyz na ne kliknu, pri prechodu na klicovy snimek v souboru A, se mi casto Flash zacykli, resp. ve spravci uloh vidim, ze RAM je velmi vytizena Asi bude problem v necem jinem, ale za dotaz clovek nic neda. Dekuji za vypomoc, Jakub Jirsak |
||
Jirsak Profil |
#2 · Zasláno: 13. 1. 2007, 17:59:45
Tak jsem to vyresil tak, ze jsem si precetl navod jak si udelat vlastni Scroller:
http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll a je hotovo. S vlastnim scrollerem to funguje jak ma. Takze, dekuji za vyse uvedeneho tohoto clanku. ;-) Jakub Jirsak |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0