« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Hanz
Profil
xhornx
Středník tam být má, ale díky tomu, že si ho tam Flash sám doplní ho tam psát nemusíte.
Symbol & taky používat nemusíte.
S tím problémem ve Firefoxu. Nemáte náhodou nainstalováno něco podobného jako je Google Web Accelerator? Vím, že jsem mněl tento problém právě kvůli němu.
xhornx
Profil
Hanz

no právě že nic takového nemám a stále se mi to pod Firefoxem neaktualizuje. Explorer víceméně funguje. Je to nějaké divné.
Gampleman
Profil *
Nevite jak nejak nacitat komplikovanejsi veci nez jen promeny, treba dvourozmerny pole nebo objekty?
XXX
Profil
Kdyz chces nacitat slozitejsi strukturu, tak misto .txt nacitej data z XML. V nem si pak muzes vytvaret slozitejsi struktury.
SHato
Profil
sice písem neeskorsie...aze teraz som tuto temu objavil ...

ale urobí to iste a vypíse mi na mieto textu v txt toto: _level0.text

tak mi to nejde...
SHato
Profil
uz som na to prisiel... uy mi nac9tava....mam este problem so zarovnaním na stred
ked pouzijem tag <p style="text-align: center" > </p>tak mi to nejde zarovnat.. stale je to v lavo....

napadlo ma ze ci to nebude tym ze pouzívam mX 8 ... ???
kto mi poradí pls....dakujem
Narg
Profil *
mam udelane textove pole, do ktereho nacitam text z externiho .txt souboru pomoci loadVariablesNum, a nacitam do nej v ruznym snimcich ruzne .txt soubory, ale obcas tam proste zustane nacteny ten puvodni a nenacte se ten soubor, co ma. Je to udelane na rollover, po najeti na tlacitko by se mel popisek objevit prave z txt souboru, a tech tlacitek je hodne a mel by byt u kazdeho tlacitka jine txt. Mozna to neresim idealne, ale nic lepsiho neznam. Nevite nekdo, proc se nenacita vzdy soubor ktery ma? Muze byt problem s cache, nebo s cim?

Diky za rady, jsem z toho uz dost na dne :)
Hanz
Profil
Narg
Přesně tak je to tím cache. Když si přečteš úvodní přispěvek tak to tam je.
m3
Profil *
zdravim radsi sem to napsal este jako nove tema , pac mi prislo ze tady to resite uz moc drobne nedostatky .. mne proste nejde vubec netusim jak nacist do fleshe externi soubor... potreboval bych prote aby po kliknuti na button je ni otevrel movie clip kde by byl text ktery by se nacetl z php souboru pripadne textaku nebo html ... pripadne kdyz to nekdo sepise rozumne jednduse ale jaknaweb.flash sem nebo vedle budu mu vdecen (btw na vyse zminenym vebu sem to nenasel)
Jack*the*Ripper
Profil *
Ahoj, tak jsem vložil text z externího souboru do flashe, jak jste psali na první stránce. Vše mi jede, ale všiml jsem si, že na začátku, ještě než se vypíše ten text z textového souboru, tak se tam napíše (opravdu jen na zlomek sekundy) text - "level0 instance". Ikdyž je to jen na chvíli, nedalo by se to nějak obejít? Je to takové matoucí :( děkuji, jinak pro upřesnění je to tady www.sek-gjp.wz.cz/Nove a je to u tlačítka HOME. Kuju
Dredie
Profil *
Ja tam teda nic takoveho nevidim - Mozilla/5.0, flash player 8
Jack*the*Ripper
Profil *
Ani hned ze začátku? Najedeš na tlačítko HOME a tomu valachovi u huby vyjede bublina...a při tom vyjetí bubliny to problikne
jank0
Profil
potreboval bych poradit s opakovanym nacitanim souboru,zkousel jsem delat online hru http://antichrist.wz.cz/pool.html a tam to nacitam xxx.txt?random() ale to funguje pouze pokud je prohlizec nastaveny aby neustale nacital nove soubory,nevite pres co to jde nacist treba jak to maji na hrach od seznamu nebo proste vsude jinde?
DTX
Profil
vyskoušej todle, mi to fachčí bezvadně:

randomize = Math.random()*Math.random();

loadVariablesNum("XXX.txt?"+randomize, 0);
nebo getURL("xxx.htm?"+randomize, "_blank")

jde tu o to jak zapsat kombinaci souboru a funkce...
DTX
Profil
A když už se tu řeší načítání...

loadVariablesNum("uno.txt", 0);
src = "flyery/"+plakat+"_small.jpg";
loadMovie(src, "flyer");

...obsahem uno.txt je:

&plakat=girlstech4

...výsledek by měl být:

loadMovie("flyery/girlstech4_small.jpg", "flyer");

...ale není. Výsledkem je:

Error opening URL "file:///C|/Documents%20and%20Settings/Martin/Dokumenty/webb/www%5Fprojekty/weby/e%2Dxit2.cz%2Dphp/flyery/undefined_small.jpg"


Načtu proměnnou plakat, ale nedosadím ji do scriptu. Pokud ji však vypíšu natvrdo( před script napíšu plakat=girstech4) jde to... Natvrdo to ovšem psát nebudu, přotože účelem flashovky je dynamicky načítat plakát pomoci php.
dredie
Profil *
kdy volas loadMovie? Pokud hned po pokusu nacist promennou, taxe neni cemu divit - promenna jeste neni nactena (chvilku to trva), takze vlastne chces po flashi neco, co jeste nema nactene v pameti.

D.
DTX
Profil
to vim, ale proměna se načte, jen nevim jak to, že se mi nedosadi do adresy...

mam tam pro kontrolu textove pole a to mi tu proměnnou vypíše...
DTX
Profil
dal jsem mu trochu vic času a fachčí to...

tak a jakpak by jste řešily problém s češtinou, php a mysql??

v databázi: &sscaron;

po výpisu php: š

po výpisu flashem: nic a když už, tak čtverečky

naprvním framu: system.useCodepage = true;(zakázání utf8), ale i tak nikaj nič....
asi na to hodim nové téma...
Hanz
Profil
DTX
Máš přibalený font, nebo lépe řečeno české znaky?
Flashman4D
Profil
xhornx
1) stedník je jen syntakticka chyba, měl by tam být
2) znak "&"? ano je to oddělovač mezi proměnýma
nazev_promenne=vas_text&_nazev_druhe_promenne=dalsi_text
XXX
Profil
Flashman
doufam, ze nebudes ted po sve registraci psat 2x vsechno :-D
Flashman4D
Profil
bylo to nedopatření;'(
micky
Profil *
Jde stejně jako se načítají proměnné, načíst pole z externího souboru?!
embee
Profil
micky
nevim jestli primo, nicmene to muzes obejit tim, ze promenne v souboru budou mit nazvy treba promenna1, promenna2 atp. a pak udelas smycku, ktera nakope do pole promenne jednu za druhou podle cisla pomoci metody push() - aspon myslim ze je to tahle metoda :D
micky
Profil *
dobrej nápad :-) ještě problém...

loadVariablesNum("list.php", 0);
src = plakat+".jpg";

wait(1000);


// Názvy souborů
photos = new Array(String(src), "02.jpg", "03.jpg", "04.jpg", "05.jpg", "06.jpg");

v souboru list.php je:
&plakat=ahoj

ale i po wait má proměnná jen src=".jpg" (nenacetla se mi promenna, proc???)
embee
Profil
micky
mozna by bylo lepsi misto loadVariablesNum pouzit tridu loadVars, ta totiz doakaze zachytit udalost onLoad. Pak akorat pripojis funkci, ktera spusti dalsi funcke az po te, co se nactou promenne (kompletne)... mozna tech 1000 ms nestaci. Vice info v dokumentaci ;)
nowastar
Profil *
ako sa snazim tak mi to nejde rozchodit, nemozte niekto hoditr niekde na web .fla subor s importom z .txt suboru?
marv
Profil
Zdravim vsechny!

Resim problem s nacitanim extreniho textu a jelikoz jsem si vsiml,ze je tu uz podobny thread, tak jsem novy nedelal. Doufam, ze mi i presto nekdo poradi :)

Problem je takovy, ze mi jde text nacitat z extreniho souboru pouze v textovem poli ktere mam umistene v hlavni scene. Pokud ale chci mit toto okno vnorene v animaci (coz potrebuji) a teprve pak ji dam do hlavni sceny, nacitani textu mi nefunguje. Mozna to vysvetluju blbe a nesrozumitelne,tak jsem radeji udelal jednnoduchy priklad a uploadnul ho sem http://rapidshare.com/files/49836579/test.rar.html (~7kB). V levem okne mi nacitani textu nefunguje, v pravem funguje v poradku. Udelejte si prosim nekdo chvilku a mrknete mi na to. Zda je mozne to nejak zprovoznit pri zachovani leveho okna v "animaci". Predem moc dekuju za pomoc!

Hezky den
nowastar
Profil *
preco je ten AC na prvej strane taky dlhy a taky zlozity, podla neho sa mi to nepodarilo rozchodit a ked tu MARV dal jeho jednoriadkovy AC tak mi to islo hned v pohodke, dakujem MARV
marv
Profil
Neni za co ;) Ted jeste, aby nekdo poradil me :)
« 1 2 3 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: