Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cwoq Profil |
#1 · Zasláno: 12. 2. 2007, 16:39:04
Nazdar,
Ve flashi vytvořenou galerii se složkami, kde složka s obrázky (číslovanými 1.jpg, 2.jpg .. ) reprezentuje proměnnou slozka. V externím txt souboru (komenty.txt) mám uložený popisky pro jednotlivé obrázky. Při zvolení složky s obrázky si flash veme z txt souboru proměnné s popisky (obsah .txt souboru je např. o1=Západ Slunce&o2=Východ Měsíce&o3=Velkej Třesk). To by fungovalo dobře, ale u některých obrázku žádný popis mít nechci, a tak není třeba vytvářet soubor komenty.txt, potřebuju teda otestovat jestli tento soubor existuje. Jelikož v AS jsem tuto funkci standartně nenašel, chtěl jsem použít PHP pro odeslání proměnné slozka (loadVariables("test.php", "", "POST");) a násladně vrátit Flashi proměnnou existuje, která zaručí jestli se bude provádět skript pro načtení popisků ze souboru komenty.txt (loadVariables("galerie/"+num+"/komenty.txt", _root);). Do php skriptu jsem napsal toto:
Problém ale je, že nevím jak proměnnou $existuje flashi odeslat, zkoušel jsem v php na konec skriptu dát $_POST['exist'uje]=$existuje ale asi to neni správně anebo je toto celé nesmysl... Zajímalo by mně teda jestli to lze vůbec takto řešit nebo jestli není nějaké lepší řešení. Děkuji |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
cwoq Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2007, 18:02:37
No buď jsem to fakt tak blbě napsal nebo je to vskutku zapeklitej oříšek ;-D
|
||
Časová prodleva: 18 dní
|
|||
Prefin Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2007, 21:13:01
Koukám, že tohle je ne moc exponované téma. Řeším něco podobného a taky to pěkně zlobí - resp. nejde.
|
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2007, 21:46:07
"Problém ale je, že nevím jak proměnnou $existuje flashi odeslat"
To zalezi na tom, jaka ma byt struktura datoveho souboru / vstupu Flashe, ale urcite musi byt v PHP nejaky vystup, treba echo apod. nic takoveho tam nemate, Leo |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
japlavaren Profil |
#5 · Zasláno: 10. 3. 2007, 18:17:28
myslym, ze riesil toto:
----------------------------------- mam php dokument, v ktorom mam premennu, ktora ma hodnotu: <?php ako spravim, aby som hodnotu tejto premennej dokazal predat flashu. skratka, ked predavam nieco do php, dam to ako stranka.php?a=10existuje vo flashi nieco podobne?? napriklad flah.swf?a=10?? podobný problém rieśim tieź, a zatial mi nikto nevedel pomocť tak keby niekto vedel, bol by som vďaćný ------------------------------ z flashu do php do das ako vystup z formularu-post,get |
||
japlavaren Profil |
#6 · Zasláno: 11. 3. 2007, 08:52:33
starty dobry ujo google: http://interval.cz/clanky/macromedia-flash-5-tipy-pro-programovani-scr iptu/
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0