Autor Zpráva
Marush
Profil *
Naimportoval jsem si video do flashe a po jeho skonceni bych chtel pres video zobrazit obrazek, neco jako prehrat znovu. Jak to udelat, prosim poradte. Sem zacatecnik.
Marush
Profil *
Opravdu neexistuje nejaka udalost, ktera se zavola, ze dohralo video a zobrazi se obrazek?
Durko
Profil *
Aj mna by toto zaujimalo, poradte pls

mam rovnaky problem.
Mam nainportovane video, vlozene do hl. casovej osy a chcem aby sa po prehrati vykonali dalsie veci, napriklad zobrazenie obrazka s buttonom.
XXX
Profil
Staci pracovat s videem pomoci tridy Video, a sice nacitat video streamovane pomoci tridy NetStream. Tato trida má vlastnost time, ktera vraci casovou hodnotu, ve ktere se zrovna prehravani nachazi. Pomoci teto hodnoty muzete zjistit, jestli uz jste na konci videa a zavolat tak dalsi akce. Staci se podivat do helpu Flashe na tridu NetStream, kde je vse pekne popsano ;)
Durko
Profil *
Njn diky moc, ale pochybujem ze to zvladnem.
Nemozes mi uviest priklad?

Dajme tomu ze mam importnuty do lib movie clip s nazvom film
ako by som mal dalej pracovat ked chcem po prehrati clipu "film" zobrazit obrazok s buttonom?
XXX
Profil
Nesmis to video vkladat do MC, ale jak uz jsem psal, musis jej nacitat streamovane. Nejdrive si musis v knihovne vytvorit novy objekt typu video - pouzijes k tomu ikonku v panelu LIBERY, ktera je uplne vpravo nahore v tomto panelu - vpravo v hornim pruhu panelu. Vyberes NEW VIDEO... a zatrhnes video. V knihovne se ti vytvori novy objekt typu video. Pretahnes jej na pracovni plochu, upravis velikost a pojmenujes ti jej v panelu PROPERTIES. Ted uz s nim budes pracovat pomoci actionscriptu, napr:

var my_video:Video; // my_video is a Video object on the Stage
var my_nc:NetConnection = new NetConnection();
my_nc.connect(null);
var my_ns:NetStream = new NetStream(my_nc);
my_video.attachVideo(my_ns);
my_ns.play("video1.flv");


Potom si pomoci vlastnosti time zjistis, kdy je konec videa a pomoci podminky if zobrazis tlacitko a obrazek, ktery tam celou dobu muze byt, akorat bude mit nastavenou vlastnost _visible na false, takze nebude videt a jakmile bude podminka splnena, nastavis ji u obou na true. To je cele. Ted uz zkus hledat v helpu, na googlu atd. Pokud ti totiz tohle nepomohlo, moc toho v AS neumis a ja ti to tady nebudu cele delat za tebe. Tady se pomahaji resit problemy, neresi se za nekoho kompletne ;)
Durko
Profil *
diky pomohlo

teraz mam ale iny problem
skusal som viacero variant a nakoniec som ponechal button celu dobu na videu zobrazeny
problem je ze som nasiel plugin na vlozenie swf suboru do wordpressu, ktory sice video prehra, ale nezobrazi navigation bar umiestneny v inom swf subore.

v publikovanom html to ide, ale tam je ten kod nepomerne iny a problem je ze vo wordpresse si clovek nemoze pisat kod len tak do postu.

ale diky moc za radu, hento mi fakt funguje.
Durko
Profil *
V podstate by som potreboval ten swf skin nahrat na zaciatku videa pomocou skriptu a nastavit ho do videa aby fungoval
XXX
Profil
Proc mas tu navigaci v dalsim SWF??? Nechej video i navigaci v jednom SWF a mas po problemu. Nejlepsi je vytvorit si kompletni navigaci svoji a potom uz neni co resit ;)
Durko
Profil *
Ked importujes video do macromedia flash tak si mozes na nom nastavit funkcny skin ktorym sa cele video da ovladat, vyzera to pekne a riesi to zvuk, poziciu, pause, play atd... akurat to pri Publish ulozi do druheho suboru napriklad ClearOverPlaySeekMute.swf

ked nacitam html ktore mi publikuje s tym tak to ide v pohode aj s tym skinom

ked pouzijem wordpress plugin na prehravanie swf suborov tak prehra video so vsetkym ale bez toho skinu, cize bez ovladania

tych videi potrebujem X a pokazde tam davat vlastne ovladanie a skripty by bola fuska.
XXX
Profil
No prave ze by to fuska nebyla, protoze by sis to vytvoril jen jednou, jak skript tak navigaci. Jedine, co by se menilo je nazev nacitaneho videa - tedy jeden radek a sice v jiz vyse uvedenem by se ti menil radek:

my_ns.play("video1.flv");

kde misto video1.flv bys uvadel nazev noveho videa.

Vic ti neporadim, protoze s wodrpressem nemam zkusenosti...
Durko
Profil *
mam to, dakujem ti velmi pekne!!!

pls. neviete niekto poradit free graficke templaty pre rozne play stop buttony a podobne veci okolo skinov pre movie player?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.