Autor Zpráva
maxAV
Profil
ahoj!
existuje v actionscriptu neco jako isset v php? na otestovani promenny...
diky!
Hanz
Profil
maxAV
PHP neumím takže vůbec nevím co je isset . Takže mi to trochu popiš a já ti řeknu jak to uděláš.
maxAV
Profil
omlouvam se ze jsem to nespecifikoval...
isset testuje, jestli je v promenne nejaka hodnota.
treba

if (!isset($i)) { $i = 1; }

diky.
Hanz
Profil
maxAV
Tak to udělej ve Flashi takto:
if(nazev_promenne==""){

a tady dej co se má stát
}
maxAV
Profil
:-) to je ostuda ze me to nenapadlo. asi jsem hledal nejaky zlozitejsi reseni ;-)
diky!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.