Autor Zpráva
japlavaren
Profil
prosim vas, neviete niekto poradit, ako vo flashi spravit aby po kliknuti na button prehral zvuk z externeho suboru, ale ten je zakazdim iny... zatial som z action scriptom nic nerobil ale surne to potrebujem. cize:
ako dodat flashu url s externym suborom
ako ten esterny subor po kliknuti prehrat.
viem, ze jeto jednoduche, ale ja to neviem a potrebujem to co najskor.
dakujem,jŠevčík
japlavaren
Profil
prosím
andering
Profil
no a kdo,nebo co bude urcovat jaky je to mp3 soubor ?
japlavaren
Profil
andering - mam php system. potrebujem nejak z html dostat do flashu tu url a odtial to prehrat
andering
Profil
muzes tu url ulozit do nejakeho textaku a pomoci flashe to pak nacist.... cteni z textaku je popsany v http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=4 189

pak ten zvuk normalne loadnes:

sound= new Sound();
sound.loadSound(promenna, true);


..pricemz promenna bude ta adresa nactena ztoho textaku

a nekde pustis: sound.start();

jen je dulezity ze ta adresa musi byt ve tvaru http://... jinak to co tam zadas bude hledat na tom webu kde je ten flash button...resp. adresa toho kde je ulozen ten flash button pro nej bude rootovskej adresar...

tak doufam ze neplacam nesmysle :),snad ti to pomuze...
japlavaren
Profil
andering - veľmi pekne ďakujem
japlavaren
Profil
este sa spytam: neda sa url flashu zadat nejak priamejsie - napr ako v php pr.php?url=url ze by bolo pr.swf?url=url
andering
Profil
chmm...tak to já nevim,ale myslim si že ne ...
japlavaren
Profil
mam nieco tketo:
on(press){

var my_sound:Sound=new Sound();
my_sound.loadSound("zvuk.mp3",true);
}

ale problem je v tom, ze sa to zacnenacitavat az po kliknuti. skusal som upravovat, ale hadze mi to errory. pomuzte prosim ako to upravit.
a potom este ak by sa dalo, ako predam flashu teu externu url co chcem prehrat.
Ďakujem
japlavaren
Profil
to tu naozaj nieje nikto co podobne veci riesil??
andering
Profil
no napada me ze bys to mohl strcit do nejakeho jineho movieClipu...jako
onClipEvent(load)
a ono by se to zacalo nacitat pri nacteni toho movieClipu do sceny...no a to stou externi mp3...vim jedine pres ten textak...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.