Autor Zpráva
denny
Profil *
Zdravím potřebova bych pomoc.
Chtěl bych vytvořit jednoduchou galerii, zatím by mi stačilo jen abych měl fotky jdoucí po sobě z přepínáním pomocí tlacitka next back. A na každé foto zvlášť bych chtěl vložit preloader. Ale nevím jak to udělat. Kdyby měl někdo stručný návod jak na to byl bych věčný. děkuji Daniel T.
Dredie
Profil *
noo neni to nic slozityho,

1. udelej si preloader a skryj ho:
this.preloader.visibility = false

2. vytvor si movie clip loader a listener:
var myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
var myListener:Object = new Object();
myMCL.addListener(myListener);

3. vytvor funcki pro zobrazeni preloaderu:
myListener.onLoadProgress = function () {
this.preloader.visibility = true;
.....
}

- dovnitr teto funce pridej funcke pro posouvani preloaderu podle nacitani dat (ted si nevzpomenu na ten kod, ale na foru ho rucite nekde najdes)

4. udelej funcki pro skryti preloaderu pri dokonceni nacitani:
myListener.onLoadComplete = function () {
this.preloader.visibility = false;
}

Tim docilis toho ze pokazde, kdyz zavolas funcki myMCL.load(), zobrazi se ti preloader a v okamziku kdy se nacitani dokonci opet zmizi. Neni to kompletni navod, ale spis zpusob jakym se to da udelat, zbytek je na tobe ;)

D.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0