Autor Zpráva
HAURAN
Profil
Pokud chci po skriptu PHP nejake promenne zavolanim loadVariables(), v PHP tyto promenne nahlasim flashi pouhych echo promenna=hodnota??
DoubleThink
Profil *
přesně tak:
například:


<? echo "promenna1=Lorem%20ipsum?promenna2=dolor%20sit%20amet"; ?>


Flashi je jedno, jakou koncovku má soubor (může to být třeba JPG), ale očekává, že tam nalezne řetězcový zápis proměnných ve formátu URL-encoded.
HAURAN
Profil
Je to tedy nejlepsi zpusob pro komunikaci Flash - SQL??
Jak je na tom v tomto pripade bezpecnost??
DoubleThink
Profil *
Je to tedy nejlepsi zpusob pro komunikaci Flash - SQL??

Určitě je nejjednodušší

Jak je na tom v tomto pripade bezpecnost??

Co tím přesně myslíš - bezpečnost je stejná jako na normální PHP stránce.
rabbit
Profil
Ahoj, mam podobny problem, chtel bych to vsak resit jinak.

... viz. novy topic "vstupni promenne v HTML zdrojaku"

O:-)
DoubleThink
Profil *
Nový topic prosím
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.