21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Skála
Profil *
Ahoj, chtel bych dat funkci tlacitku, ktere zavola externi swf soubor kde budou fotky. Mohli by jste poradit script

da se taky zaridit to abych se pak vratil zpet k predchozimu swf a primo na frame?

dekuji
dredie
Profil *
tohle uz tu urcite najdes ve starych threadech, resi se to porad dokolecka.... jinak nakopnu - pouziva se na to bud MovieClipLoader objekt a nebo loadMMovie metoda MovieClipu.

D.
kubriel
Profil *
potom mozem kludne pouzivat getBytesLoaded()/getBytesTotal kvuoli preloaderu?

hovorim o situacii, kde uzivatel si v menu vybere cosi, co nechcem, aby sa nacitavalo hnet na zaciatku, ale az po vybrati z menu. obsah toho, co si vybral dam do externeho swf. je to takto spravne?
dredie
Profil *
na polozku menu do onRelease das funcki pro nacteni odpovidajiciho swf. bytesLoaded a bytesTotal samozrejme u movieClipLoaderu funguji - jenom se nevztahuji primo k tomu loaderu, ale k listeneru (genericky objekt) toho loaderu.

D.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0