Autor Zpráva
spit.it
Profil *
jak dat tuhle funkci do onEnterFrame?


watcher_Result = function (vysledek) {

trace(vysledek);
}
XXX
Profil
no melo by to byt zapsane spise takhle:

function watcher_Result(vysledek:Number):Void {
trace(vysledek);
}
_root.onEnterFrame = function(){
watcher_Result(vysledek);
}
spit.it
Profil *
díky
kubriel
Profil *
pozeram, ze ty uz ficis v A.S3... ne?
tam treba totiz urcovat, aky vysledok a aku premennu posielas do funkcie... tak?

inac z A.S3 mi behaju zimomriavky po chrbte... sa mi nepaci...
XXX
Profil
kubriel
nene,tohle neni AS3, tohle je jeste 2ka ;) Verze 3 je opravdu mazec, ale jsem jenom rad. To uz nebude pro kazdeho. To uz bude programovani na podstatne vyssi urovni. Zatim jsem se k tomu ale bohuzel nedostal :(
dredie
Profil *
XXX - jojo at zije OOP :D
XXX
Profil
dredie
OOP jak OOP, hlavne at je na neho cas. Zatim neni :(( Presneji na AS3
dredie
Profil *
XXX - ja do toho jdu tak za tyden/14 dni, hodlam kompletne premigrovat na adobe CS3, cim driv tim lip :D Ale krome flashe se na zbytek tesim, tam nebudou zmeny ve fungovani tak zasadni a integrace ted podle toho co jsem cetl opravdu stoji za to
XXX
Profil
dredie
No ja za mesic statnicuju, takze do te doby nic, pak musim jeste neco dodelat, to bude tak dalsi mesic, takze budes mit velky naskok a pak te tu budu porad otravovat ;) :-D
dredie
Profil *
XXX - nooo otazka je jak to poresim vsechno, ono je toho dost - flash, illlustrator, photoshop, after effects... blablabla + musim poresit klasicky kresleni takze se z toho spis ze***u, abych nakonec neotravoval ja tebe :D
XXX
Profil
dredie
Jeste jsem to moc nezkoumal. Co vsechno budes k AS3 potrebovat? Flash CS3, Flex 2, Builder a jeste neco? Mam uz sice knizku,ale zatim jsem ji venoval jen pet minut,abych si precetl obsah a prolistoval :(
dredie
Profil *
XXX - ja myslim ze flex je jenom dalsi platforma ve ktere se da psat AS, ale k flashi to nepotrebujes, apson co jsem zatim vyzjistil...
XXX
Profil
dredie
hmm.. tak to je zajimave. i na strankach adobe, kdyz si stahnes pdfka k AS3, tak se vsude pise o Flexi. Jsem to prave pochopil tak, ze je ho treba
dredie
Profil *
XXX - no to je prave dost zmatecny - dokumentace k AS3 je psana pro flex, ale i pro flash, da se to tam vyklikat. Nechapu proc primarni odkazy vedou na flex, asi chcou ten produkt protlacit...
XXX
Profil
dredie
No vsak na to vlitnes driv, tak me pak budes informovat ;) :-D
dredie
Profil *
XXX - si pis :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.