Autor Zpráva
kuban
Profil
Zdravim
Nevíte proč když použiju akci with, třeba na to, že chci tlačítkem ovládat movieclip a říct mu třeba gotoandplay 2, tak po opětovném kliknutí (když už teda je movieclip na frame 2) se opět přesouvá na frame1? Ve složitějších movieclipech mi to pak dělá neplechu, musm vědět jak to odstranit.

on (release) {
with (blabla) {
gotoAndPlay(2);
}
}
XXX
Profil
a proc tam cpes to with??? co takhle to udelat takto:

nazevTlacitka_mc.onRelease = function(){
nazevMovieClipu_mc.gotoAndPlay(2);
}


;)
kuban
Profil
Ale tak to vůbec nefunguje :-(

b_galeri_mc.onRelease = function(){
k01_mc.gotoAndPlay(2);
}
XXX
Profil
Proc si to tady nejdriv trosku neproctes, pisu to tady porad dokola.

1.) Ten skript musis dat do prvniho snimku hlavni casove osy

2.) to tvoje tlacitko musis mit stejne tak jako ten movieClip pojmenovany presne tak, jak to mas v tom skriptu v panelu Properties v kolence instanceName. Takze kdyz si na plose oznacis to tlacitko, musis jej tady pojmenovat jako b_galeri_mc a ten movieClip jako k01_mc.


To je cele... je to tady popsane uz minimalne 20x . . .
kuban
Profil
už to funguje :-)
XXX
Profil
No aby ne ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.