Autor Zpráva
biokys
Profil *
Mam funkci, ktera posle dotaz na *.php script:

var loadVars_in:LoadVars = new LoadVars();
var loadVars_out:LoadVars = new LoadVars();

btn_Connect.onRelease = function(){
//var selectedNum:Number = radioGroup.selectedData;
loadVars_out.uid = _root.UIDtime;
loadVars_out.sendAndLoad("http://localhost/nacti_platbu.php", loadVars_in, "POST");
};

a funkci, ktera nacte promennou p_min z databaze prostrednictvim *.php :

loadVars_in.onLoad = function(success) {
if (success) {
var pocetMinut:Number = loadVars_in.p_min;
txt_RemainTime.text=pocetMinut;
_root.dobaMin=pocetMinut;
_root.zaplaceno=true;


} else {

//notify of failure
}
};

Problem je, ze se mi nedari priradit do promenne _root.dobaMin promenna pocetMinut. Ten samy problem mam i v jinem scriptu, kde opet nactu promenou a pokousim se ji porovnat prikazem if napriklad s hodnotou v InputTextu "txt_Test.text". A to proste nejde. Uz sem se na tom zasekl na moc dlouho, tak mi prosim nekdo poradte, nebo se z toho zblaznim. Diky Honza
Hanz
Profil
biokys
Pokud víš jistě že se ti to načte správně tak tam nemůže být problém. Já bych to viděl na dva možné problémy:
1) Odhaduju že problém bude v to mže ta podmínka, o které jsi psal (to if), ti proběhne dříve než se ti ta proměnná načte. Už to tu párkrát bylo. Flash nenačte tu proměnnou hned po spuštění, ale chvíli mu to trvá a mezitím ti třeba oroběhne ta podmínka.

2) Flash to číslo nebere jako čístlo tím že jsi tam dal to ":Number" Doporučuji to co načteš vynásobit jedničkou. A ono ti to bude už brát jako číslo.
biokys
Profil *
No tak hodnota se mi nacte spravne....nebot kdyz si ji necham zobrazit "txt_Pokus.text=hodnota" tak je to v poho. Horsi je, kdyz s ni chci pracovat. Treba ji k necemu pricist apod. To se mi pak ukaze NaN "Not a Number"
Pekne me to s..e, protoze kvuli tomu nemuzu dal pokracovat...
Hanz
Profil
biokys
A mohl bys mi to poslat, nebo to dát na internet ke stáhnutí?
biokys
Profil *
tak uz to funguje...nechapu to....
biokys
Profil *
tak to nefunguje.....pomoci trace jsem zjistil, ze uvnitr funkce onLoad je tato promenna cislo, ale v jine funkci uz je NaN.
biokys
Profil *
porad se mi pomoci trace zobrazuje cislo a potom kdyz tu promenou vynasobym jednickou, tak se z toho stane NaN
Hanz
Profil
biokys
Pošli mi to.
biokys
Profil *
Je to hodne prasacky, protoze jak sem uz zoufalej, tak delam proste prasarny :-)


btn_Connect.onRelease = function() {
//loadVars_out.uid = _root.UIDtime;
loadVars_out.uid = 1112354227742;
loadVars_out.sendAndLoad("http://localhost/nacti_platbu.php", loadVars_in, "POST");
};
var loadVars_in:LoadVars = new LoadVars();
var loadVars_out:LoadVars = new LoadVars();
var pocetMinut = "";
//var dobaMin;
loadVars_in.onLoad = function(success) {
//btn_Pokus.onRelease = function(success) {
if (success) {
pocetMinut = loadVars_in.p_min;

pomTime=0;
_root.dobaMin = pocetMinut;
trace(dobaMin);
//txt_Test.text=pocetMinut;
in_vc.play("video_stream");
txt_RemainTime.text=_root.dobaMin;

} else {
//notify of failure
}
};

if (_root.dobaMin>0) var intervalID:Number = setInterval(increment, 1000, "zvysovani minut");
if (dobaMin<2000) txt_RemainTime.text = _root.dobaMin;

function increment() {
_root.pomTime++;
trace(_root.dobaMin);
//if (dobaMin<2000) {
txt_RemainTime.text = _root.dobaMin-pomTime;
in_vc.play("video_stream");
//}
if (_root.pomTime == _root.dobaMin) {
vc.close();
tc.close();
clearInterval( intervalID );
gotoAndStop("MainPage", 1);
}
}
if (pomTime>0 ) {


}
biokys
Profil *
moje icq: 232320263 ...kdyby si tam necemu nerozumel...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.