| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MX Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 5. 2007, 22:00:34
Ahoj,
nevím jak zfunkčnit zobrazení odehraného a celkového času v mnou vytvořeném mp3 playeru. Mám dvě dynamická textová pole, jedno s názvem playedtime a druhé totaltime, ale nemohu přijít jak zobrazit čas v nich. Mám následující kód: skladby = new Array(); skladby[0] = "vrch.mp3"; skladby[1] = "kab1.mp3"; skladba = 1; _soundbuftime = 5; startMusic = function (music) { song = new Sound(); song.onID3 = function() { if (song.id3.artist != undefined) { info.text = song.id3.artist+" - "; } else { info.text = "Neznámý autor - "; } if (song.id3.songname != undefined) { info.text = info.text+song.id3.songname; } else { info.text = info.text+"Neznámý titul"; } }; song.loadSound(music, false); pozice = 0; paused = false; }; startMusic2 = function (music) { song = new Sound(); song.onID3 = function() { if (song.id3.artist != undefined) { info.text = song.id3.artist+" - "; } else { info.text = "Neznámý autor - "; } if (song.id3.songname != undefined) { info.text = info.text+song.id3.songname; } else { info.text = info.text+"Neznámý titul"; } }; song.loadSound(music, true); pozice = 0; paused = false; }; pauseMusic = function () { if (paused) { song.start(pozice, 1); paused = false; } else { pozice = song.position; pozice = pozice/1000; song.stop(); paused = true; } }; stopMusic = function () { pozice = 0; song.stop(); }; playMusic = function () { song.start(pozice, 1); paused = false; }; nextMusic = function () { skladba++; if (skladba>=skladby.length) { skladba = 0; } startMusic2(skladby[skladba]); }; prevMusic = function () { skladba--; if (skladba<=-1) { skladba = skladby.length-1; } startMusic2(skladby[skladba]); }; startMusic(skladby[skladba]); Už jsem zkoušel snad vše, ale asi blbě:) Nevíte jak to upravit, co kam přidat, abych mohl pomocí těch dynamických polí zobrazovat uplynulý a celkový čas přehrávané skladby? |
||
| XXX Profil |
#2 · Zasláno: 13. 5. 2007, 22:35:25
Čas zobrazis pomocí vlastností position a duration. Přiklady najdes v helpu. Dosáhnes toho napr., kdyz je umistis do zpracovatele události onEnterFrame, takze budes neustale vypisovat pozici prehravani ;)
|
||
| dredie Profil |
#3 · Zasláno: 13. 5. 2007, 22:44:07
XXX - kua ty ses bleskurychlej :D
|
||
| XXX Profil |
#4 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:03:13
dredie
To vis, od rana makam do skoly, tak tohle je me jedine odreagovani ;) :-D Jeste abys me tak predbehl :-P |
||
| dredie Profil |
#5 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:04:59
XXX - tak to vubec, jem rad, ze sjem zatim vyresil vsechny svoje problemy co se flashe tyce.... zacinam tu Flash Pro 8ku nenavidet, je to strasnej program :D
|
||
| XXX Profil |
#6 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:31:44
dredie
jj, ma to jeste mouchy ;) Jsem celej natesenej na to tve portfolio ;) Doufam,ze to nebudes moc zdrzovat, kdyz si nas tak navnadil ;) :-D |
||
| dredie Profil |
#7 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:36:48
XXX - no pockej az ho uvidis jeste nakonec reknes "bleeee" :D no dneska dodelavam animace tlacitek, skript uz mam vice mene vyresenej, tak akorat pak nacpat obsahem + par interaktivnich blbosti. Hehe uz ted vidim vsechny ty webdesignery jak me zprasi ze ta stranka nema 20kb a ze je to flash a ze menu neni vlevo a ze to nema hlavicku a bla bla bla :-D schvalne nekam tyhle veci napisu a pak si checknu jak moc to sedi
|
||
| XXX Profil |
#8 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:46:48
dredie
No myslim, ze to bude sedet temer doslova :-D Od "webdesigneru" nemuzes cekat nic jineho. Uspech muzes sklidit akorat u ostatnich "Flasharu" ;) Nebudes to ted mit sice jednoduche, po tom, co tady predvadi Skorky, ale vim, ze toho umis dost, takze se tesim ;) |
||
| dredie Profil |
#9 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:48:27
XXX - Skorkyho rozsekam napadrt :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (nejapny vtip) ne sak uvidite, treba se bude libit, treba ne, ono je to stejne celkem jedno, hlavne kdyz se clovek dobre bavi
|
||
| XXX Profil |
#10 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:50:51
dredie
presne tak.. bavit se je dulezite.. ani nevis, jak me to se*e, ze to ted kvuli te skole nejde. taky bych se rad "bavil" ;) Az budu mit po, taky neco splacam ;) |
||
| dredie Profil |
#11 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:55:02
XXX - hmm hmm tak to jsem uz taky natesenej :D Jinak s tou skolou te chapu, osobne jsem ji quitoval ptze resit nejake sracky co me nebavi... bleee. Btw.: uz se tesim az nas admini zdrbou za OT :D
|
||
| XXX Profil |
#12 · Zasláno: 13. 5. 2007, 23:59:32
dredie
No ja myslim, ze se tady najde nejaka promile, ktera neni OT ;) A co se tyka admina sekce Flash, tak z toho mraku nezaprsi :-D |
||
| MX Profil * |
#13 · Zasláno: 14. 5. 2007, 03:38:45
No já tak nějak jsem se s tim už pachtil, vyzkoušel asi tisíc příkladů, příkazů, ale nějak nic:)
Nějaká ukázečka do toho mýho kódu by nebyla?:) Jsem asi natvrdlej, ale mě jak to někdo neukáže přímo na tom mojim tak já to tam nenašroubuju:) |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0