Autor Zpráva
MX
Profil *
Ahoj,
nevím jak zfunkčnit zobrazení odehraného a celkového času v mnou vytvořeném mp3 playeru.
Mám dvě dynamická textová pole, jedno s názvem playedtime a druhé totaltime,
ale nemohu přijít jak zobrazit čas v nich.

Mám následující kód:

skladby = new Array();
skladby[0] = "vrch.mp3";
skladby[1] = "kab1.mp3";
skladba = 1;

_soundbuftime = 5;

startMusic = function (music) {
song = new Sound();
song.onID3 = function() {
if (song.id3.artist != undefined) {
info.text = song.id3.artist+" - ";
} else {
info.text = "Neznámý autor - ";
}
if (song.id3.songname != undefined) {
info.text = info.text+song.id3.songname;
} else {
info.text = info.text+"Neznámý titul";
}
};
song.loadSound(music, false);
pozice = 0;
paused = false;
};

startMusic2 = function (music) {
song = new Sound();
song.onID3 = function() {
if (song.id3.artist != undefined) {
info.text = song.id3.artist+" - ";
} else {
info.text = "Neznámý autor - ";
}
if (song.id3.songname != undefined) {
info.text = info.text+song.id3.songname;
} else {
info.text = info.text+"Neznámý titul";
}
};
song.loadSound(music, true);
pozice = 0;
paused = false;
};

pauseMusic = function () {
if (paused) {
song.start(pozice, 1);
paused = false;
} else {
pozice = song.position;
pozice = pozice/1000;
song.stop();
paused = true;
}
};

stopMusic = function () {
pozice = 0;
song.stop();
};

playMusic = function () {
song.start(pozice, 1);
paused = false;
};

nextMusic = function () {
skladba++;
if (skladba>=skladby.length) {
skladba = 0;
}
startMusic2(skladby[skladba]);
};

prevMusic = function () {
skladba--;
if (skladba<=-1) {
skladba = skladby.length-1;
}
startMusic2(skladby[skladba]);
};

startMusic(skladby[skladba]);

Už jsem zkoušel snad vše, ale asi blbě:)
Nevíte jak to upravit, co kam přidat, abych mohl pomocí těch dynamických polí zobrazovat uplynulý a celkový čas přehrávané skladby?
XXX
Čas zobrazis pomocí vlastností position a duration. Přiklady najdes v helpu. Dosáhnes toho napr., kdyz je umistis do zpracovatele události onEnterFrame, takze budes neustale vypisovat pozici prehravani ;)
dredie
XXX - kua ty ses bleskurychlej :D
XXX
dredie
To vis, od rana makam do skoly, tak tohle je me jedine odreagovani ;) :-D Jeste abys me tak predbehl :-P
dredie
XXX - tak to vubec, jem rad, ze sjem zatim vyresil vsechny svoje problemy co se flashe tyce.... zacinam tu Flash Pro 8ku nenavidet, je to strasnej program :D
XXX
dredie
jj, ma to jeste mouchy ;)
Jsem celej natesenej na to tve portfolio ;) Doufam,ze to nebudes moc zdrzovat, kdyz si nas tak navnadil ;) :-D
dredie
XXX - no pockej az ho uvidis jeste nakonec reknes "bleeee" :D no dneska dodelavam animace tlacitek, skript uz mam vice mene vyresenej, tak akorat pak nacpat obsahem + par interaktivnich blbosti. Hehe uz ted vidim vsechny ty webdesignery jak me zprasi ze ta stranka nema 20kb a ze je to flash a ze menu neni vlevo a ze to nema hlavicku a bla bla bla :-D schvalne nekam tyhle veci napisu a pak si checknu jak moc to sedi
XXX
dredie
No myslim, ze to bude sedet temer doslova :-D Od "webdesigneru" nemuzes cekat nic jineho. Uspech muzes sklidit akorat u ostatnich "Flasharu" ;) Nebudes to ted mit sice jednoduche, po tom, co tady predvadi Skorky, ale vim, ze toho umis dost, takze se tesim ;)
dredie
XXX - Skorkyho rozsekam napadrt :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (nejapny vtip) ne sak uvidite, treba se bude libit, treba ne, ono je to stejne celkem jedno, hlavne kdyz se clovek dobre bavi
XXX
dredie
presne tak.. bavit se je dulezite.. ani nevis, jak me to se*e, ze to ted kvuli te skole nejde. taky bych se rad "bavil" ;) Az budu mit po, taky neco splacam ;)
dredie
XXX - hmm hmm tak to jsem uz taky natesenej :D Jinak s tou skolou te chapu, osobne jsem ji quitoval ptze resit nejake sracky co me nebavi... bleee. Btw.: uz se tesim az nas admini zdrbou za OT :D
XXX
dredie
No ja myslim, ze se tady najde nejaka promile, ktera neni OT ;) A co se tyka admina sekce Flash, tak z toho mraku nezaprsi :-D
MX
Profil *
No já tak nějak jsem se s tim už pachtil, vyzkoušel asi tisíc příkladů, příkazů, ale nějak nic:)
Nějaká ukázečka do toho mýho kódu by nebyla?:)
Jsem asi natvrdlej, ale mě jak to někdo neukáže přímo na tom mojim tak já to tam nenašroubuju:)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0