Autor Zpráva
Jiramentos
Profil *
http://www.fpsbanana.com/skins/screens/26146?img=http://madness.tym.cz /images/Madness%20Team.jpg

Vse chapu ale nevim jak mam vlozit obrazek kdyz to udelam tak tam je jen to URL
http://madness.tym.cz/images/Madness%20Team.jpg
ale na tehle stance je obrazek ten potrebuji tam vlozit PLS poratte
Hanz
Profil
Jiramentos
1. nechápu co to chceš
2. co to má společného s flashem?
Flashman4D
Profil
Jiramentos
dá se to pochopit třeba tak?

...
_root.createEmptyMovieClip("obrazek", 0);
_root.loadMovie("http://madness.tym.cz/images/Madness%20Team.jpg", obrazek);

nebo myslíš?

obrazek.onRelease = function() {
getURL("http://madness.tym.cz/images/Madness%20Team.jpg", "_blank");
};

;)))))))))))))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: