Autor Zpráva
Vincenzo
Profil
Help Me
Acci
Profil
Aha, a pointa?
Vincenzo
Profil
Potřeboval by jsem poradit...
Mám udělaný přehrávač písniček který přehravá celkem tři písničky ve formátu *.mp3
Ale má 2 MB a to je nato aby jsem to dal do stránek moc...
Nevím jestli je to pravda ale myslím si že kdyby byli ty mp3 načítány externě tak by to bylo menší a nebo by se to aspoň načítalo až potom co by si vybrali písničku a nemuselo by se to zbytečně nahrávat celý.
Jestli někdo budete mít chvilku na to aby jste mi poradili, tak mi prosím napiště zdroják...
Jsem teprve začátečník v AS a tak to neumím udělat!!!
Za projevený zájem předem dík!!!
Kráťa
Profil
> Chybí ti problem type
> Přímé definice nepoužívej, raději to dej do CSS. Třeba si můžeš udělat třídu:
.problem {big}
Kráťa
Profil
Vincenzo
hi hi hi, byls rychlejší :-) Co tam dát prostě pouze odkazy a kdo bude chtít, tak si to spustí, navíc komu by to nehrálo, tak tam ještě dát ke stažení přehrávač.
Vincenzo
Profil
Nevím jestli jste nepochopily vy mně a nebo já vás, ale já mám nakreslenou animaci, kde
je tlačítko PLAY a STOP...
Po stisku začne hrát hudba která je v jiným snímku animace ale to se dlouho načítá...
na talčítku mám akci:

on (release) {
gotoAndStop(2);
}

potom začné hrát hudba která je na druhým snímku, ale já byjsem potřeboval takovou akci aby se mi při stisku tlačítka začala načítat buď jiná ANIMACE kde bude hudba a nebo přímo ten soubor MP3 jestli to teda nějak jde!!!
flz
Profil
mal by som pre teba jedno riesenie, sice troska divne, ale funguje. zial neviem ci flash vie do seba priamo natiahnut mp3 tak preto takto by som to riesil ja:
- vytvor si prehravac s ovladanim (play, stop, rev) a prazdny MC, pomenuj ho "loadmp3"
- kazdu mp3 uloz do prazdneho .swf (1.mp3.swf, 2.mp3.swf....)
- tlacitku play prirad akciu co bude cez loadMovie(); nahravat do MC "loadmp3" tie mp3 ulozene v .swf

- hotovo :)
Anonymní
Profil *
Pro Vincenzo

ti budu schopen nekdo poradit az stahnes ten svuj trapnej web o tom jaky nejsi designer, nabizis stranky ve Fronpage + Blueboard a jeste bez slusiveho designu, nechti te odradit ale neco s tim udelej..

p.s. ano daji se nahravat externe jedno jsem si takovy delal pro svuj webik ale stejnak si myslim ze se do webu hudba davat nema
Anonymní
Profil *
http://www.tvorba-www.unas.cz

ostatní mi jistě dají za pravdu
flz
Profil
pan anonym musi byt velky odbornik...

kazdy dako zacinal...

jednou jsem si takovy delal pro svuj webik ale... taketo veticky mam najradsej :)
Vincenzo
Profil
No tak už jsem to teda stáhnul...
Tak mi prosím pomozte s tím externím *.swf souborem?!?
Docela by jsem to potřeboval vědět...
Potřebuju dát na net jedny stránky a bez toho to nemužu dodělat.
Za odpovědi předem děkuji!!!
ixiik
Profil *
Takže pro maestry: Jistě máte mnoho zkušeností jak dělat weby at uz v jakékoliv technologii, ale myslím že tento web je určen pro nooby. Ale když se snaží někdo být ftipná tak mu to brát nebudu....No nic...

Vincenzo: POkusím se ti alespoň trochu poradit...

Navážu na odpověď od flz. Je to nejjednodušší způsob a má v sobě několik nevýhod, ale to by se dalo jistě doladit.
V main fla si udělej MC(třeba sound) a v něm na každý frejm dej prázdný MC do kterého budeš načítat externí soubory (ve kterých budeš mít ty MP3) 1mp3.fla(první frejm) 2mp3.fla(druhý frejm) atd. Samozřejmě si pro každý MC udělej nějaký preloader aby se ti to nesekalo. No a přes buttony si akorát směruj na jednotliový frejmy v MC sound. Myslím že ještě budeš potřebovat fci stopAllSounds(); aby ti nehrálo více písniček najednou.
Nechtěj po mně abych ti psal zdroják, páč za 1) nemám na to čas a za 2) takhle se nic nenaučíš když budeš akorát kopírovat.

Imho podle mně dobrou inspiraci najde na

www.flashkit.com

nevýhodou je třeb to že se písničky napoprvé nahrajou až když je budeš chtít pustit...no a ono nahrávat např. 3 MB chvíli trvá.
Hlavně si ty písničky zkomprimuj na nějakou rozumnou hodnotu. a taky by bylo good načíst si ty soubory nějakým preloaderem, ale to je na další vysvětlování a pro začátek to myslím není podstatné
Hanz
Profil
Vincenzo
Kdybys použil nahoře políčko hledat (mp3) a trochu si prošel výsledky tak tu už něco podobného bylo :o)

zvuk = new Sound();

zvuk.loadSound("hudba.mp3");
zvuk.onLoad = function() {
zvuk.start();
};
tnc
Profil
K těm anonimum. přijde mi jako nesmysl tvrdit že web obsahovat přehravani hudby nema. je to vychytavka pokud to nekdo dokaž udělat líp než prasácky. vemte si třeba situaci kdy dělate web kterej bude pro neakou skupinu a nema dana hudba byt ke stazeni ze stranek ale jenom k poslechu na danych strankach a to jen v připadě že bude cilový uživatel na netu online a zaroven bude moci pisničku kterou si poslechl ohodnotit a na strance bude zaroven seznam nejlepších songů podle toho jak to ohodnotilo desítky uživatelů.
Hanz
Profil
tnc
Hodba na webu není podle mně to pravé. Mi se třeba líbí jen ozvučená tlačítka. To se občas hodí. Žere to sice zbytečně kb , ale je to lepší než celé songy.
A další věc proč mi to vadí je ta, že při brouzdání poslouchám vlastní hudbu a můžu tě ujistit že není vůbec hezké když ti hrajou dvě hudby dosebe :o)

PS: Možná by byla zajímavá anketa kolik lidí tu hudbu při brouzdání poslouchá :o)
tnc
Profil
hanz.
chapu co se snaziš říci. ja mam ale v hlavě vetší projekt nehodlam nekomu kdo posloucha svoji hudbu vnucovat tu svou tim že se koukne na muj flash , ani nechci ubírat drahocené kb jak jsi psal. ja bych to rešil že bych udelal prehravač do kterého by se mohl koncový uživatel pripojeny do mého projektu podivat, poslechnout, hodnotit a stahovat mp3 které by muj web obsahoval.
Stránky co tvořím jsou určeny pro hudemní komunitu takže je to k věci.
chapu že ve flash animaci která bude o známkách nebudu někomu nutit k poslechu co posloucham já.
doufam že si už rozumíme
dvD
Profil *
Kua ja se chci zeptat jak mam udelat mp3 prehravac na webu :)
XXX
Profil
dvD

Udelej si svuj vlastni ve Flashi ;)
daemon
Profil *
http://www.tutorialy.com/tutorial/112/Flash-player
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.