Autor Zpráva
David T
Profil *
Potřeboval bych nějakým zpusobem ukládat proměnné do textového souboru.
aho.send?????pokus.txt Nebo jaká je možnost uchovávat proměnné?
ixiik
Profil *
Pokud se nemýlím tak flash sám o sobě do txt souboru neumí zapisovat.... Používám kápisu PHPko..konkrétně fce fopen fput.
Takže pomocí send variables poslat proměnné do php scriptu , který je zpracuje a uloží do souboru...a flashem si je ze souboru opět načítat :)
David T
Profil *
Super a bude to chodit, když to nebude na webu? Co vše je k tomu potřeba?
ixiik
Profil *
Ne, bez webu to nebude fakat, páč phpko je serverový jazyk... Pokud to bude na CD tak to je problém, páč na CD nezapíšeš proměnou nijak :) Mám pocit že JavaScript umí také zapisovat lokálně do souboru, ale to neodpřísahám páč v JS moc neumím.... Popiš trochu víc problém. Co a jak bude, kde to bude a tak
David T
Profil *
Chci udělat aktualizaci str. Prostě budeš na stránkách napíšeš heslo a tím se dostaneš do modu aktualizace. Aby to chodilo u mě v kompu jsem chtěl kvuli vychytávaní chyb a ladění programu.
David T
Profil *
Chci udělat aktualizaci str. Prostě budeš na stránkách napíšeš heslo a tím se dostaneš do modu aktualizace. Aby to chodilo u mě v kompu jsem chtěl kvuli vychytávaní chyb a ladění programu.
David T
Profil *
Chci udělat aktualizaci str. Prostě budeš na stránkách napíšeš heslo a tím se dostaneš do modu aktualizace. Aby to chodilo u mě v kompu jsem chtěl kvuli vychytávaní chyb a ladění programu.
ixiik
Profil *
Aha...no tak to bych zbytecne nekomplikoval. Udělej to přes to php. Pokud bys chtěl aby to fakalo lokálně tak by sis musel na comp nainstalovat virtuální server, což není až tak jednoduchý. Ale je to možnost. Ideálnější než zapisovat do souboru je zapisovat do DB...no ale to už je další řešení. Pokud neovládáš PHPko, tak bych se klonil spíš k tomu souboru, páč je to jednoduší v phpku a i ve flashi je jednodušší načítat ze souboru.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.